živi taj život

Preporod Shakire u Miamiju: Juri u Lamborghiniju i druži se s Gisele

27.04.2024 u 19:25

Bionic
Reading

Slavna pjevačica je nakon prekida s Gerardom Piquéom kao lokaciju svog novog doma odabrala sunačni Miami, gdje živi posljednjih godinu dana

U Miamiju je pronašla svoj glas - njezin je novi album na broju jedan Billboardove ljestvice latino glazbe, učiniviši je prvom izvođačicom s albumima na prvom mjestu kroz četiri desetljeća.a

Pjevačicu se često može vidjeti dok juri gradom u svom ljubičastom Lamborghiniju Urus, najbržim svjetskim SUV-jem. Interijer auta je u boji limete dok su sjedalice bijele. Obično ga koristi dok vozi svoju dvojicu sinova, Milana i Sashu, između njihova luksuznog doma i privatne škole, kao i na sportske aktivnosti. Nekoliko je majki iz susjedstva otkrilo da je veoma entuzijastična u navijanju za svoje sinove dok igraju košarku.

Shakira se također modno uskladila sa životom tipične majke u Miamiju pa je se često može vidjeti u opuštenom izdanju, uglavnom u jednostavnim tajicama, tenisicima i jaknama. Jedna je lokalna majka otkrila da se doista dobro uklopila, da je se nerijetko ne može prepoznati. Međutim, otkriva je njezin auto, čak i među luksuznim vozilima uobičajenima za Miami.

  • +2
Shakira sa sinovima Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Primjerice, prošlog mjeseca odvela je sinove na teniski turnir Miami Open, a oni su se također sprijateljili s djecom Gisele Bündchen i Toma Bradyja, koji također žive u Miamiju. Isto tako, sinove vodi na avanture vodenim skuterima čije je korištenje veoma praktično jer njezina kuća ima dok.

Sinove se može vidjeti i u studiju gdje pjevačica snima hitove, a čak su i nastupili na jednoj pjesmi s novog albuma. Pjevačica je u podcastu s Nileom Rodgersom otkrila da se to dogodilo neplanski i da joj je ta najljepša glazbena suradnja.

  • +2
Shakira u Miamiju Izvor: Profimedia / Autor: SMG / Zuma Press / Profimedia