pratili rukomet u Parizu

Svi se pitaju gdje je Kolinda: Jakov Kitarović stigao sam, a Mateša se ne odvaja od svoje Blanke

29.07.2024 u 17:50

Bionic
Reading

Zlatko Mateša i njegova supruga Blanka snimljeni su danas na tribinama rukometne utakmice između Hrvatske i Slovenije na Olimpijskim igrama u Parizu. Ondje je bio i Jakov Kitarović supruga bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, no ovog puta je navijao sam

U gradu ljubavi su brojni navijači, a među njima i naša bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Njena prisutnost na tribinama nije prošla nezapaženo, a podijelila je i nezaboravne trenutke sa svojim pratiteljima.

Viđeni na vaterpolskoj utakmici

Tako je u petak objavila novi romantični prizor sa suprugom Jakovom Kitarovićem ispred Eiffelovog tornja, a zatim je osvanula i fotka sa Zlatkom Matešom i njegovom suprugom Blankom. Skupa su pratili naše Barakude koji su pobijedili Crnu Goru.

Jakov Kitarović i Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Niviere David/ABACAPRESS.COM/PIX

Bračni par Mateša danas je viđen na rukometnoj utakmicu između Hrvatske i Slovenije na Olimpijskim igrama u Parizu, dok je Jakov Kitarović stigao bez supruge pa se mnogi pitaju zašto je ona propustila ovo događanje.

uvijek zajedno

I oni su u Parizu: Zlatko i Blanka Mateša nisu mogli proći nezamijećeno na teniskim tribinama

Pogledaj galeriju

Mateše su posjetili i Olimpijsko selo, gdje su se družili s hrvatskim sportašima i sportašicama, a viđeni su jučer kako prate pobjednički meč Donne Vekić.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević