TEŠKO RAZDOBLJE

Svoje školske dane slavna glazbenica želi zaboraviti, a evo i zašto

24.10.2019 u 16:54

Bionic
Reading

Lady Gaga je danas jedna od najcjenjenijih i najpoznatijih zvijezda u svijetu showbusinessa s vojskom obožavatelja kojima tepa 'mala čudovišta', no u svojim školskim danima proživljavala je teško razdoblje

Slavna pjevačica oduvijek je bila posebna i drukčija od drugih što nije nailazilo na razumijevanje njezinih vršnjaka koji su je izbjegavali.

Ekscentrična glazbenica koja oduševila je i filmski svijet ulogom života u filmu 'Zvijezda je rođena' gdje je briljirala u društvu Bradleyja Coopera, dobro zna kako to izgleda biti autsajder.

Lady Gaga čije je pravo ime Stefani Germanotta u srednjoj školi nije bila nimalo popularna i prolazila je kroz teško razdoblje.

To je potvrdila i njezina majka Cynthia koja je otkrila kako je primijetila koliko se Lady Gaga promijenila.

Lady Gaga Izvor: EPA / Autor: JUSTIN LANE

'Stefani je bila jaka individualka i oduvijek posebna, čime nisu bili oduševljeni njezini školski prijatelji. To je rezultiralo njezinim izdvajanjem iz društva. Osjećala se poniženo i usamljeno. Kad ste mlada djevojka to jako utječe na vas. Svjedočila sam velikoj promjeni u ponašanju moje kćeri koja je od vesele i samopouzdane tinejdžerice postala tužna i povučena te se počela preispitivati. Odmah sam znala da nešto nije u redu', rekla je Cynthia Germanotta koja je kasnije pomogla svojoj kćeri osnovati udrugu Born This Way Foundation za pomoć mladima koji se bore s depresijom i psihičkim teškoćama.

Ljudi danas, kaže Cynthia, općenito premalo razgovaraju.

'Najvažnija stvar koju roditelji moraju napraviti je da saslušati i razumjeti svoju djecu. Bitno je prepoznati što nam žele reći, to sam vremenom naučila od moje kćeri', rekla je majka Lady Gage.