GLAZBA JE LIJEČI

Tatjana Cameron Tajči iz SAD-a tješi fanove i objašnjava kakva je situacija kod nje

31.03.2020 u 09:43

Bionic
Reading

Koronavirus i dalje je jedna od glavnih tema pisanja domaćih i svjetskih medija. Brojna domaća poznata imena koriste priliku kako bi javnosti pružili riječi podrške i pozitivne misli. Pop zvijezda devedesetih na društvenim mrežama je ispričala kako se ona nosi s tim i što savjetuje obožavateljima u vrijeme izolacije

'Jedna stvar koja mi pomaže da budem mirna u ovim ludim vremenima je da prihvatim ono što ne mogu kontrolirati i usredotočiti se na ono što ja mogu kontrolirati. Ostati doma, socijalno se distancirati, prati ruke, provjeravati kako su mi obitelj i prijatelji, samo su neke od stvari na koje mogu utjecati. Ako se borite sa stresom, to je isto u redu, to je normala reakcija i molim vas, nemojte da vam zbog toga bude neugodno. Potražite pomoć i podršku bilo profesionalnu ili od osobe od povjerenja koja će je slušati i razumjeti', poručila je Tatjana Cameron Tajči.

Na Instangramu je pak istaknula kako svi glazbenici u duši znaju da će svirati i pjevati u bilo kakvoj situaciji u životu. Smatra da je biti glazbenik životni poziv, te ističe i kako je uvjerena da je kolege diljem svijeta sigurno razumiju.

'Bez obzira što se događalo u svijetu, glazba je uvijek tu kako bi nas utješila, podigla nam duh, donijela nam nadu i nasmijala nas. Pjevanje oslobađa endorfine, hormone koji su dobri za imunološki sustav. Zato počnite pjevati i plesati', savjetovala je svima Tajči.

Pravilno pranje ruku