SVE ZBOG URAGANA

Taylor Swift još jednom pokazala veliko srce i donirala milijune, pridružili su joj se i drugi slavni

10.10.2024 u 12:22

Bionic
Reading

Za pjevačicu Taylor Swift ovo nije prva takva donacija, budući da već godinama često i rado uplaćuje u dobrotvorne svrhe, a ovoga su puta njezini milijuni išli za područja koja su nastradala u nedavnim prirodnim katastrofama

Kako je otkrila neprofitabilna organizacija Feeding America, 34-godišnja Taylor Swift još je jednom pokazala koliko veliko srce ima. Pet milijuna dolara donirala je za područja pogođena nedavnim prirodnim katastrofama, točnije područjima koja su se našla 'na udaru' uragana Helene i sada Miltona.

Sve je za medije potvrdila direktorica te organizacije Claire Babineaux-Fontenot rekavši kako će donirani milijuni pomoći zajednicama u obnovi i oporavku i to na način da će se osigurati osnovni resursi poput hrane i čiste vode za sve one koje su pogođeni katastrofalnim olujama.

Najvažnije žene u životu Amal Clooney Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Javna zahvala

'Zajedno možemo stvarno utjecati na pružanje podrške obiteljima dok se suočavaju s izazovima koji su pred njima. Hvala ti, Taylor, što stojiš uz nas u pokretu za okončanje gladi i što pomažeš zajednicama u potrebi', napisali su iz Feeding Americe u službenoj izjavi.

  • +3
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Za najpoznatiju pjevačicu današnjice ovo nije prvi puta da pomaže potrebitima. Tako je milijun dolara već donirala prošle godine za područje Tennesseeja koje je pogodio tornado, a u veljači ove godine donirala je i 100 tisuća dolara obitelji žene koja je ubijena za vrijeme Super Bowl parade u Kansas Cityju.

Za sve zaposlene na turneji The Eras Tour osigurala je bonus od 55 milijuna dolara, a u svim gradovima, gdje je nastupala, donirala je i za banke hrane.

ljubav je u zraku

'Uhvaćeni' na spoju: Taylor Swift i Travis Kelce ove zaljubljene poglede nisu mogli sakriti

Pogledaj galeriju

Keith Urban, Luke Combs, Eric Church i drugi country glazbenici zakazali su 'Koncert za Karolinu' za 26. listopada kako bi pomogli jednoj od regija koje je uragan Helena najviše pogodio. Događaj će se održati na stadionu Bank of America u Charlotteu, u Sjevernoj Karolini.

Country pjevačica Morgan Wallen pomogla je u prikupljanju zaliha i pozirala za fotografije s obožavateljima na akciji prikupljanja hrane u Knoxvilleu, u Tennesseeju u srijedu. Ranije je donirala 500.000 dolara američkom Crvenom križu za pomoć u uklanjanju posljedica uragana.

Country superzvijezda Dolly Parton donirala je milijun dolara svojih osobnih sredstava neprofitnoj organizaciji iz Tennesseeja. Njezina tvrtka, uključujući tematski park Dollywood, dodala je još milijun dolara. 'Ovo su moji ljudi i ovo je moj dom', rekla je Parton okupljenima u Newportu, u Tennesseeju. 'S vama sam jer sam dio vas', poručila je pjevačica.