sve se doznalo

Teret Melanije Trump: Isplivali ružni detalji iz njezina braka

25.04.2017 u 20:26

Bionic
Reading

Iako se ulaskom u brak Melania Trump novčano itekako dobro osigurala, osobito nakon rođenja sina Barrona, sve to imalo je visoku cijenu - bez pogovora morala je trpjeti suprugove uvrede i ponižavanja, a sada su isplivali još neki ružni detalji njihova odnosa

Iako možda kada se ugase kamere i zatvore vrata Bijele kuće, odnosi dosadašnji američkih predsjednika i prvih dama i nisu toliko idilični, pred javnosti su se uvijek trudili pokazati povezanost i ljubav. No takvo što se događalo sve do dolaska Donalda Trumpa na vlast. Svi se itekako dobro sjećaju snimki dana inauguracije i dolaska supružnika Trump pred Bijelu kuću u crnim automobilima gdje su ih dočekali Michelle i Barack Obama.

Donald Trump samouvjereno je izmarširao iz automobila i krenuo se uspinjati stepenicama ostavljajući svoju suprugu Melaniju daleko iza sebe da sama izađe iz automobila i popne se noseći veliku kutiju s oznakom Tiffanyja kao poklon Michelle Obami. Takvo što nije palo na pamet ni Baracku Obami kada je bila njegova inauguracija, a ni Billu Clintonu i ostalima. Svi oni s punim su poštovanjem pružili ruku svojoj boljoj polovici i pomogli da se elegantno uspne uza stepenice.

  • +2
Donald i Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No ono što je drugima normalno ne vrijedi i u slučaju Donalda Trumpa, a ovih je dana Marie Claire donio veliku priču o Melaniji Trump i svim nepoznatim detaljima njezina braka s američkim predsjednikom.

Prema izjavama bivše djelatnice odnosa s javnošću Trump Model Managementa Lise Bytner, koja je postala i prijateljica supružnika, Trump je u Melaniji pronašao savršenu družicu - govori samo kada joj se direktno netko obraća, povučena je i fina, ali s druge strane, unatoč svim poniženjima, zdušno svog supruga brani u javnosti za sve što mu se prišije.

No čini se kako joj je s godinama sve to pomalo dosadilo te se Melania sve češće u javnosti pojavljuje zabrinuta lica, potpuno povučena i nesretna. No nekada i nije bilo tako. Melania Knavs rođena je u obitelji bivšeg člana komunističke partije u Sloveniji, gdje je i studirala modni dizajn. Nakon sudjelovanja na izboru ljepote, odustala je od fakulteta i odlučila pobjeći daleko od rodnog grada želeći postati manekenka.

Prva destinacija bili su joj Pariz i Milano gdje je 1995. upoznala suvlasnika Metropolitan Modelsa Paola Zampollija, koji je ujedno bio prijatelj s Donaldom Trumpom. On joj je pomogao da stigne u New York, kamo je i stigla godinu kasnije. Živjela je u stanu s fotografom Matthewom Atanianom, a Zampolli je otkrio kako za razliku od svojih vršnjaka, Melania nije imala nikakav interes za ludim noćnim provodima ili upoznavanjem ljudi.

Ako bi i izašla, bilo bi to u društvu starijih muškaraca, i to isključivo na večeru, a stigla bi kući prije negoli bi njezin cimer uopće krenuo u noćni izlazak. Njezin bivši cimer otkrio je kako u njoj nije vidio osobu koja bi mogla napraviti nevjerojatnu karijeru kao model. 'Bila je ukočena. Zato i nije postala uspješna', rekao je Atanian.

Na jednom partyju koji je organizirao upravo Zampolli u noćnom klubu Kit Kat, na Times Squareu Melania je zaokupila pozornost Donalda Trumpa, koji je došao s pratnjom. Dok je njegova djevojka bila na toaletu, Trump je iskoristio priliku i približio se Melaniji, zatražio je broj telefona, no ona mu ga nije željela dati, već je tražila njegov.

Nedugo nakon toga započeli su svoju romansu, a kada ih je u jednom klubu susreo njezin bivši cimer, nije odolio a da joj ne spočitne kako je otišla za novcem.

Melania je bila savršen odabir Trumpa nakon odlučne Ivane Trump i zahtjevne Marle Maples. Kako je otkrio jedan njegov prijatelj, Melaniji je bilo dosta da može živjeti u blagodatima luksuznog života, u skupocjenom penthausu, vježbajući pilates i čitajući modne časopise. Idućih nekoliko godina sve je bilo po planu i činilo se kako savršeno funkcioniraju, iako Trump nikada nije propustio u javnosti je poniziti ili otkrivati u društvu što sve rade u krevetu.

Sedam su godina bili u vezi, kada su se 2005. napokon vjenčali. Vjenčanje godine održano je u Mar-a-Lagu, a među uzvanicima su se našla top imena šoubiznisa, ali i utjecajnih ljudi. Michael D'Antonio, autor knjige 'The Truth About Trump' bio je svjedok njihova razgovora u Trump Toweru. 'Tražio je od nje da ga hvali. Doslovce joj je rekao: Reci mu kako sam divan i dobar muž. Ona ga je pogledala, a nakon što je on to još jednom joj ponovio, ona je to i izgovorila. Doslovce je to izvukao iz nje.'

Melania Trump i Michelle Obama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Šest mjeseci nakon vjenčanja, s 35 godina, Melania je ostala trudna s Barronom i stvari su se dodatno promijenile. Kako je jedan izvor otkrio novinarima, Trump je rekao svom prijatelju Howardu Sternu kako Melania više i nije u cvijetu mladosti. Na dijete je pristao samo pod jednim uvjetom - 'Morala mu je obećati da će rođenjem sina sve se vratiti na staro, da dijete neće ništa promijeniti. Bilo je to doslovce poput potpisanog ugovora', otkrio je drugi izvor. Prema njoj se tijekom cijele trudnoće ponašao baš ružno - nikada je nije upitao kako se osjeća, nije joj otvarao vrata niti joj pomagao da slučajno ne padne. Bilo je gotovo doslovce - 'Ti si htjela dijete'.

Još jedan ružan događaj iz njihova braka otkrio je Marie Claire. Navodno je u razgovoru sa Sternom kroz smijeh rekao da kad bi Melania doživjela stravičnu prometnu nesreću, on bi je i dalje volio samo ako bi joj grudi ostale netaknute. Kada je krenula kampanja, medijima su se javile žene i optužile ga za seksualno zlostavljanje. Melania je i tada stala uz njega braneći ga u javnosti.

Jedina svijetla točka u njezinu životu 11-godišnji je sin Barron. Njih dvoje navodno najčešće razgovaraju na slovenskom. I dok je u službenoj objavi najavljeno kako će se njih dvoje čim završi školska godina preseliti u Bijelu kuću, pitanje je hoće li se to i dogoditi budući da još nitko iz protokola Bijele kuće nije najavio koju će školu Barron pohađati u Washingtonu.