PREBRODIO GA JE

Težak period u životu Bali-bega

03.04.2013 u 10:26

Bionic
Reading

Burak Ozcivit vratio se u seriju 'Sulejman Veličanstveni' na inzistiranje zaluđene ženske publike

Fatalni Burak Ozcivit zaljubljen je i dalje u Ceylan Capu, kćer poznate turske modne dizajnerice koju je potkraj prošle godine, na veliku žalost svojih obožavateljica, i zaprosio.

Zaljubljeni par će se uskoro vjenčati, a naveliko se priča da će se Bali-beg ženiti u odijelu iz popularne serije.

Njegovo pojavljivanje u seriji 'Sulejman Veličanstveni' bio je pun pogodak jer su gledateljice bile zaluđene njegovim brkom i izgledom, ali sada seslobodno može šetati ulicom.

'Prošlo je već dosta vremena i ne mogu reći da imam problema kada nekamo izađem. Reakcije su odlične. Nekako samo se svi naviknuli na to', rekao je Burak, ističući da je imao i tužnih razdoblja u svom životu otkako je 2005. postao ponajbolji turski model.

'U posljednjih pet ili šest godina bilo je trenutaka kada sam bio pesimističan, ali to sam prebrodio. Češće se vodim osjećajima nego razumom i nisam baš racionalan', rekao je Bali-beg, dodajući da kao tipičan Jarac bude nesretan kad u poslu nešto nije u redu.

U vezi, kaže, katkad je ljubomoran te misli da je u nekim granicama ljubomora poželjna u vezi, a njegova najčešća noćna mora je pad s visine.