lijepa i sretna

Tia Jurčić poput Kardashianke: U zavodljivoj pozi i s novim prezimenom

06.12.2017 u 10:52

Bionic
Reading

Nakon udaje za sportskog menadžera Marija Mamića prije dva mjeseca nismo je previše mogli vidjeti u javnosti. Novopečena gospođa Mamić uživa u prvim mjesecima braka, a pazi i na svoj savršen izgled. Tako je salon za uljepšavanje, u kojem se među ostalim sređivala za svoje vjenčanje, objavio fotografiju nakon tretmana Tije Jurčić koja izgleda bolje nego ikada

U maniri Kim Kardashian 'opalila' je fotografiju u beauty salonu s novom frizurom i sunčanim naočalama te pozirajući s dva psića, preslatka mlada pomeranca. Na šaljivi komentar pored fotografije da joj se proširila obitelj ništa nije odgovorila.

31-godišnja pokćerka hrvatskog ekonomskog stručnjaka, profesora i političara Ljube Jurčića vjerojatno je promijenila prezime jer su je na fotografiji tagirali kao Tiju Mamić.

Queen T and pompoms. @pirueta007 @franiczvonimir @doseofjuppi 👑 #tiamamic #salonfranic

A post shared by SalonFranić (@salonfranic) on

Tia se nakon godinu dana veze udala za Marija Mamića. Učinili su to pred matičarom, a veliko slavlje za stotinjak uzvanika upriličili su u hotelu Westin. I Mariju i Tiji ovo je drugi brak: on se prošlog ljeta odselio iz obiteljskog doma koji je dijelio s Monikom Kravić i njihovo dvoje djece, a Tia je bila u braku s američkim košarkašem Chrisom Warrenom, s kojim ima sina.

Newly weds! 👰🏽🤵🏽 #salonfranic

A post shared by SalonFranić (@salonfranic) on

  • +6
Tia Jurčić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL