čarobno putovanje

Tihana Lazović i njezin suprug su uživali na egzotičnoj destinaciji, evo što su sve vidjeli i posjetili

05.07.2024 u 21:31

Bionic
Reading

Zemlja s najvišim nivoom pismenosti, a najnižom stopom kriminala, jednom od naprednijih i po mnogočemu specifičnih kultura u svijetu, mnogima je nedosadanji san. Zemlja Izlazećeg Sunca bila je i velika želja zadarske glumice i njezinog životnog partnera, srpskog glumca Branislava Trifunovića

Tko god da je zavirio u Instagram profil Tihane Lazović i vidio njezine zadnje objave, nije ostao ravnodušan prizorima koje je podijelila sa svog putovanja, u Japan. I mnogi njoj i suprugu, Branislavu Trifunoviću zbog toga zavide.

I dok u našoj regiji vladaju vrući dani i toplinski udari, ovaj ljubavni par je uživao u šumi bambusa Arashiyama, Kinkakiuji zlatnom hramu, tradicionalnom ispijanju čaja, gradovima Nagoya, Osaka, Kyoto i ne kriju radost zbog posjete toj čudesnoj zemlji.

Glumica je sve očarala brojnim fotografijama i videima, a u komentarima se javljaju i znani i neznani njihovi pratitelji. Uz razne tamošnje ljepote, na fotografijama se mogu vidjeti i odlične modne kombinacije poznate glumice.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Prisjetimo se, naša nagrađivana glumica i srpski glumac, upoznali su se tijekom snimanja serije 'Tajkun' u kojoj oboje igraju, a snimalo se u Beogradu. Svoju vezu su potvrdili 2019. godine, a vjenčali su se krajem ljeta 2022. godine.

zaljubljeni supružnici

[FOTO] Ne odvajaju se: Tihana Lazović sa suprugom Branislavom u večernjem izlasku

Pogledaj galeriju