SRETNI I ZALJUBLJENI

Na premijeri s Tihanom Lazović Trifunović: Branislav Trifunović nije mogao skinuti pogled sa svoje lijepe supruge

28.03.2023 u 08:57

Tihana Lazović i Branislav Trifunović

Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel /ATA images/PIXSELL

Bionic
Reading

U Beogradu, na pozornici Ateljea 212, sinoć je održana premijera predstave 'Otac', a istu nije propustio ni glumački par Tihana Lazović Trifunović i Branislav Trifunović, koji se nisu odvajali jedno od drugoga

Zadarska glumica Tihana Lazović Trifunović i njezin 13 godina stariji kolega Branislav Trifunović, za kojeg se udala na vjenčanju iz snova u kolovozu 2022. godine, snimljeni su sinoć na premijeri predstave 'Otac' održane u Beogradu.

Lijepa Tihana za premijeru je odjenula crnu prozirnu čipkastu bluzu ispod kojeg je bio jasno vidljiv crni grudnjak, prebacivši preko toga crni malo predimenzionirani baloner, koji je ovlaš zavezala u struku. Njezin suprug, Branislav Trifunović, u crnom puloveru na bijele pruge i kaputu, nije skidao pogled sa nje.

Za njihovu vezu doznalo se u prosincu 2019. godine i od tada su nerazdvojni, a nikada nisu krili kako uživaju u vezi, sada i braku, ali i dobrim zabavama, na kojima su rado viđen gost.

Par se vjenčao u Novom Sadu, a na danu iz njihovih snova bilo je uistinu sve kako su sami poželjeli. Tihana je imala kratku vjenčanicu s puf rukavima i raskošnim velom, koju je dizajnirala Lana Puljić, a uz nju su se savršeno uklopile ružičaste sandale.

Prvi ples novopečni su mladenci otplesali na pjesmu Vlade Divljana 'Odnesi me', a za svoje su goste, među kojima je bio velik broj onih iz glumačkog svijeta, pripremili najbolje 'revere', koji su se dijelili na ulazu - tablete Aspirina i Caffetina ukoliko nekog zaboli glava.