ODBROJAVAJU DANE

Tomislav Jelinčić ne skida osmijeh s lica: Pozirao s trudnom suprugom

04.05.2018 u 14:07

Bionic
Reading

Popularni televizijski voditelj i njegova supruga Ivana čekaju rođenje četvrtog djeteta, kćeri koja bi se trebala roditi početkom lipnja. Tomislav Jelinčić u jednom od rijetkih pojavljivanja s boljom polovicom na u zagrebačkom kafiću podijelio je s ostalim poznatim roditeljima vlastita iskustva, strahove i nade, lijepe trenutke i uspomene

Tomislav Jelinčić i njegova supruga su roditelji tri dječaka 12-godišnjeg Jone, 8-godišnjeg Vida i 6-godišnjeg Tina. Dolazak djevojčice u obitelj najviše veseli i mamu Ivanu koja više neće biti jedina cura u kući. Iako je u visokom stupnju trudnoće, gospođa Jelinčić nije propustila druženje s ostalim poznatim roditeljima na predstavljanju ultimativnih dječjih kolica najnovije generacije.

Brak jednog od omiljenijih televizijskih lica i profesorice glasovira i solo pjevanja slovi za jedan od najskladnijih na javnoj sceni. 'Svaki brak ima i svoj mrak, a bitno je na vrijeme upaliti svjetlo i reći 'oprosti', prihvatiti tuđe mane i osvijestiti vlastitu nesavršenost. Mislim da manjak svega toga dovodi i do razvoda. Svi bismo mi u životu i braku neke ideale, a sami smo miljama daleko. Lakše je kada shvatiš da savršeno ne postoji', izjavio je ranije Tomislav Jelinčić za tportal.

Osim bračnog para Jelinčiću u ambijentu zagrebačkog Velvet Cafea, na predstavlanju ultimativnih dječja kolica najnovije generacije bili su brojni poznati Hrvati, trudnice, mame i tate: voditeljice Zlata Mück Sušec i Nives Ivanišević, glumica Petra Kurtela, fitness trener Mario Valentić, Jelena Veljača, Iva Radić, Ljupka Gojić, Kristina Bradač i Marija Bišćan.

  • +4
Predstavljena moderna dječja kolica najnovije generacije Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Bojan Zibar