OMILJENO TV LICE

Tončica Čeljuska o autentičnosti: 'Odluke donosite iz vlastite dubine, a ne zbog 'dušebrižnika' koji znaju što je najbolje za vas'

11.02.2022 u 09:08

Bionic
Reading

Svakog utorka na HRT-u gledatelji mogu pratiti petu sezonu talk showa 'U svom filmu', gdje u voditeljskoj fotelji sjedi Tončica Čeljuska, jedno od najprepoznatljivijih televizijskih lica. Urednica i voditeljica sa svojim fanovima i prijateljima voli komunicirati na društvenim mrežama pa ih nerjetko iznenadi kakvim zanimljivim statusom

Tončica Čeljuska nedavno se vratila iz Kostarike gdje je pobjegla od zime na kratko 'punjenje baterija' i predah od obaveza, a sad se vratila svom ustaljenom poslovnom ritmu, ali i redovitim objavama na Instagramu.

'Brinuti o tome što će drugi misliti, što će reći o tome što radimo, koga volimo, čemu težimo - znači odreći se vlastite autentičnosti ! Drugi imaju svoje viđenje, ali to je njihova stvar. Svi, baš svi imaju pravo na izbor, pa i pravo na grešku', poručuje i dodaje:

'To je možda i najvažnije ljudsko pravo. Divan dan vam želim, uz želju da donosite svoje odluke iz vlastite dubine, a ne zbog 'dušebrižnika' koji znaju što je najbolje i 'prikladno' za vas! Uvijek slušajte sebe, instinkt je Božji dar!', zaključila je na kraju objave na Instagramu. Dobila je mnoštvo komplimenata i komentara da se slažu s njom. Podsjetimo, Tončica je među ostalim prije više godina, završila je edukacijski program 'Postani life coach'.

  • +4
Tončica Čeljuska Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX