BIVŠA SUPRUGA CHRISA PRATTA

Treća sreća: Glumica Anna Faris potajno se udala za zaručnika Michaela Barretta

22.07.2021 u 12:48

Bionic
Reading

Zvijezda 'Mrak filma' Anna Faris, bivša supruga Chrisa Pratta, potajno se udala treći put, a sretnu vijest je objavila u srijedu u u svom podcastu 'Anna Faris is Unqualified podcast'

'Osvrćem se oko sebe... desno mi je zaručnik, koji mi je sada suprug. Da, pootajno smo se vjenčali', rekla je tijekom razgovora s pozivateljem Faris i dodala kako je bilo sjajno.

Iako 44-godišnja glumica nije podijelila puno detalja oko svadbe, otkrila je da se vjenčanje održalo u lokalnoj sudnici u državi Washington.

Faris je vezu s 51-godišnjim snimateljem započela 2017. godine nakon zajedničkog rada na filmu 'Moj lažni muž'. Prvi put su zajedno primijećeni u rujnu, mjesec dana nakon što su Faris i bivši suprug Chris Pratt najavili rastavu nakon osam godina braka.

S Pratom, koji se u međuvremenu vjenčao s Katherine Schwarzenegger i s njom dobio kćer, Faris dijeli osmogodišnjeg sina Jacka. Prije Pratta, u braku je bila s glumcem Benom Indrom.

Glumica je u svibnju za časopis People izjavila kako je s Barrettom imala neposrednu vrstu bliskosti.

'Oboje smo vjerojatno introverti na vrlo sličan način. On ima dvoje djece što se pokazalo sjajno. Stvarno sam puno naučila o sebi kroz njegovu djecu. Bilo je stvarno korisno', rekla je Faris.

  • +5
Anna Faris i Michael Barrett Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Da su se zaručili, potvrdila je prošlog siječnja njena televizijska mama iz sitcoma 'Mamica', glumica Allison Janney, koje je za Us Weekly rekla da su već dugo zaručeni.

Vrijeme lockdowna, otkrila je za časopis People Faris, njihova izmješana obitelj provela je na kotačima.

'Kupili smo kamper i putovali s prijenosnim pisačem za školu. Jack se sa cijelom tom situacijom nosio kao šampion. Jednostavno se osjećam vrlo sretnom što je moja obitelj na sigurnom, a mislim i da nikad nisam bila toliko prisutna', rekla je Faris, koja se prošloga mjeseca osvrnula i na svoje iskustvo s brakom. Podijelila je sa slušateljima i savjet koji bi dal i vlastitom sinu.

'Ne znam hoće li to zvučati previše mrzovoljno i okrutno, ali kad bih svom osmogodišnjem sinu trebala reći nešto čega se treba držati, zaista bih ga poticala da se ne vjenča u dvadesetima', rekla je Faris u svom podcastu.