PRAVI NERED

Tri ljepotice u rukama 'stručnjaka': Pogledajte kako izgleda kada Charlize Theron, Chrissy Teigen i Evu Mendes urede njihova dječica

17.11.2020 u 12:27

Bionic
Reading

Tri poznate mame, glumice Charlize Theron i Eva Mendes te bivša manekenka Chrissy Teigen ovih su dana pokazale kako to izgleda kada se prepuste u ruke svojih mališana. Kreativna dječica dala su si oduška i u svom stilu uredili poznate mame

Među prvima koja je uradak svojih kćerkica Esmeralde i Amande pokazala na svom Instagram profilu bila je glumica Eva Mendes. Ova zgodna Kubanka, koja je u javnosti uvijek besprijekorno uređena, sada nam se pokazala u nešto drugačijem izdanju.

Naime, njezine živahne nasljednice odlučile su se poigrati bojama i šminkom iz mamine kozmetičke torbice i priredile pravi show.

Evino lice poslužilo im je kao sjajna podloga za kreativne uratke, a rezultat je nasmijao brojne fanove. Nešto slično ovih se dana događalo u obitelji glazbenika Johna Legenda i bivše manekenke Chrissy Teigen. Chrissy je pokazala kako kod njih izgleda jedan sasvim običan ponedjeljak navečer, kada najstarija kćer Luna preuzme palicu.

Četverogodišnja Luna posjela je svoje roditelje i odlučila ih urediti do neprepoznatljivosti. Uzela je kist za šminkanje i srebrno sjenilo te mamino i tatino lice u potpunosti prekrila sjajnom bojom. Roditelji se nisu bunili već su uživali u kreativnosti i radosti svoje djevojčice.

Chrissy Teigen i John Legend u kupovini Izvor: Profimedia / Autor: Bris / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Make up rezultat razveselio je i glumicu Charlize Theron, koja se prepustila u ruke svog sina Jacksona, kojeg odgaja kao djevojčicu. Naime, iako je biološki rođena kao dječak, Jackson je već kao trogodišnjakinja odbacivala maskulinitet i tvrdila da nije muško.

Ova 44-godišnja glumica majka je još jednog djeteta, djevojčice August, a obje je posvojila. Upravo je Jackson uredila svoju majku za dodjelu nagrada People's Choice Award, a Theron je poručila da je u rukama najboljeg vizažista na svijetu. Pritom je pozirala s razmazanim crvenim ružem na svojim usnama.