NAKON SKANDALA

Trudi se dokazati vjernost: Justin Timberlake čini sve kako bi vratio povjerenje svoje lijepe supruge

16.12.2019 u 15:02

Bionic
Reading

Nakon što je s kolegicom sa seta s kojom trenutno snima svoj novi film snimljen u prisnom druženju držeći se za ruke, a potom se javno ispričao cijeloj svojoj obitelji zbog pogreške, Justin Timberlake suprugu Jessicu Biel odlučio je pozvati na set kako bi se uvjerila u njegovo dobro ponašanje

Glumac Justin Timberlake trenutno čini sve kako bi vratio povjerenje supruge Jessice Biel kojoj je prije desetak dana priuštio neugodno iznenađenje. Naime, u opuštenom večernjem izlasku s kolegama sa seta bio je izuzetno prisan s jednom ženskom osobom. Riječ je, kako se u medijima brzo doznalo, o glumici Alishi Wainwright s kojom igra u novom filmu.

Držeći se za ruke sa spomenutom kolegicom, Justin je poslao poruku da između njih ime nešto više od prijateljstva, a njegovoj inače uvijek vedroj i nasmijanoj supruzi Jessici Biel u tom trenutku nije bilo do smijeha.

Nakon javne isprike u kojoj je priznao da njegovo ponašanje nije bilo primjereno i u kojoj se iskreno pokajao supruzi i obitelji, Timberlake je vratio vjenčani prsten na ruku, kako bi Jessici dao do znanja koliko mu je stalo do svega.

Inače, po američkim se tabloidima pisalo da Justin ne nosi vjenčani prsten jer njegova uloga ne zahtijeva isti, pa ga ne nosi ni u slobodno vrijeme dok snima u New Orleansu.

  • +10
Justin Timberlake i Jessica Biel Izvor: Profimedia / Autor: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Da bi suprugu zaista uvjerio da između njega i kolegice Alishe nema ništa više od poslovnog odnosa, Justin je Jessicu pozvao na set.

'Justin je Jessici rekao da dođe do New Orleansa dok on snima. Na taj način bio bi pod kontrolom, a ona bi se uvjerila da joj nije lagao', rekao je jedan od upućenih izvora za Page Six te dodao da gospođa Timberlake zaista planira doći na set.

'Prije nekoliko dana donio sam pogrešnu odluku, no da budem jasan - ništa se nije dogodilo između mene i moje kolegice. Popio sam puno previše te večeri i žalim zbog svog ponašanja. Trebao sam znati bolje. Ne želim da moj sin vidi ovo. Ispričavam se svojoj nevjerojatnoj ženi i cijeloj obitelji što su se našli u takvoj sramotnoj situaciji i trudit ću se biti što bolji suprug i otac. Ovim potezom to nisam bio', glasila je Timberlakeova isprika na Instagramu.