MATILDE MOURINHO

Udala se mezimica Josea Mourinha: Na vječnu ljubav zaklela se ispred 300 svjedoka

14.10.2024 u 15:04

Bionic
Reading

Proteklog vikenda u Portugalo je bilo veselo, kada je na obiteljskoj farmi u Azeitaou, pred 300 članova obitelji i prijatelja, sudbonosno da izrekla 28-godišnja influencerica, najpoznatija kao kći Josea Mourinha, Matilde, svom zaručniku Dannyju Grahamu

Tristotinjak ljudi slavilo je ovog vikenda u Portugalu vjenčanje mezimice Josea Mourinha, 28-godišnje Matilde, koja je na obiteljskoj farmi u Azeitau ozakonila svoju vezu s Dannyjem Grahamom.

Kako piše španjolska Marca, samo dan prije velikog slavlja i ceremonije vjenčanja, ponosni otac, 61-godišnji Jose Mourinho organizirao je večeru za 80 gostiju u José Maria da Fonseca House Museum.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Za svoj dan iz snova lijepa Matilde odabrala je prekrasnu bijelu, čipkastu vjenčanicu s dramatičnim šlepom, a koja je itekako laskala njezinoj vitkoj figuri. Od jedne influencerice nismo očekivali ništa manje, a svoj izgled zaokružila je jednostavnim parom dijamantnih naušnica.

Pjesma za prvi ples

Iako se sve držalo u najvećoj tajnosti, zahvaljujući društvenim mrežama imali smo prilike zaviriti iza zatvorenih vrata luksuznog imanja i prisustvovati barem ovako raskošnoj ceremoniji na kojoj je ama baš sve bilo na svome mjestu, prepuno svijeća i cvijeća.

Matilde Mourinho Izvor: Profimedia / Autor: SB1TIMCRLT / Backgrid UK / Profimedia

Za svoj prvi ples odabrali su pjesmu Marka Ambora 'Belong Together'.

Par je inače u vezi od 2016. godine, a Danny je Mourinhovu jedinicu zaprosio prošle godine u kolovozu i to zaručničkim prstenom s ogromnim dijamantom.

Inače, Matilde, koju je Mourinho dobio u braku s Matilde Farijom i s kojom ima i sina Josea Jr., diplomirala je 2021. na prestižnom Condé Nast College of Fashion and Design, dok je njezin sada već službeni suprug direktor i suosnivač konzultantske tvrtke za nekretnine Agace and Graham.