ne može odoljeti

Unatoč milijunima Meghan Markle još uvijek posuđuje odjeću od princa Harryja

02.11.2018 u 12:59

Bionic
Reading

Iako ima garderobu vrijednu milijune funti i kraljevski budžet na raspolaganju, Meghan Markle ne može odoljeti posuđivanju nekih odjevnih komada od svoga supruga, princa Harryja

Posljednjeg dana njihove inozemne turneje, tijekom posjeta Novom Zelandu, Meghan Markle i princ Harry obišli su nacionalni park Redwoods Treewalk Rotorua koji ih je oduševio.

Kraljevski par u opuštenim je izdanjima prošetao ovom nevjerojatnom šumom, a lijepa vojvotkinja tada je pokazala i netipičan stajling. Uskočila je u omiljene crne traperice, udobne mokasine, a onda se ogrnula pernatom jesenskom jaknom svoga supruga Harryja.

  • +12
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako joj je bila prevelika, Meghan je uživala u njezinoj udobnosti. Pokazala je pritom da joj skupocjene krpica koje svakodnevno mijenja služe tek kao formalna uniforma, a da najviše uživa u ležernim izdanjima.

Otkako je postala dio kraljevske obitelji, Meghan svoj ormar ne prestaje puniti luksuznim dizajnerskim komadima redom etabliranih modnih kuća kao što su Givenhy, Dior, Fendi i Prada. Iako se budžet za odjeću i modne dodatke koji stoji na raspolaganju prinčevima Charlesu, Williamu i Harryju te Kate Middleton i, sada, Meghan Markle povećao s 30 na 42 milijuna kuna, Meghan se ne ustručava trošiti ga na skupocjene stajlinge u kojima se pojavljuje u javnosti.

  • +37
Meghan Markle - svi stajlinzi s australske turneje Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža

Posuđivanje muške odjeće među ženama nije rijetkost. Mnoge trendseterice nerijetko se mogu vidjeti u predimenzioniranim bijelim košuljama svojih partnera.

Osim sentimentalnosti, ova modna igra djeluje jako šik.

  • +12
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Koliko ih je oduševio ovaj angažman, vojvode od Sussexa pokazale su i neobičnom objavom na zajedničkom Instagram profilu Kensingtonske palače. Svjetlo dana ugledala je fotografija 37-godišnje vojvotkinje na kojoj pozira u šumi iz profila, a pritom se nazire i njezin trudnički trbuščić. Fotografiju je snimio upravo princ Harry pa ona ima posebnu važnost.