na sardiniji

Upsić! Vjetar digao haljinu Lauren Sanchez i napravio pravi mali skandal

04.07.2024 u 11:08

  • +3

Lauren Sanchez

Izvor: Profimedia / Autor: CIAOPIX - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Da lepršava haljina nije najpametniji odabir za vjetrovito vrijeme, sada zna i Lauren Sanchez kojoj je vjetar u zračnoj luci na Siciliji napravio pravi neugodnjak

Lauren Sanchez i Jeff Bezos bili su posebni gosti u prvom redu revije Dolce & Gabbana Alta Sartoria 2024. na Sardiniji u Italiji, a revija talijanskog dvojca za Lauren je dobila još jednu dimenziju.

Sin popularne Sanchez modnom je pistom prošetao kao jedan od vodećih manekena revije, a sve je iz prvog reda popratila ponosna majka te ponosni trenutak objavila na društvenim mrežama.

'Tako je nevjerojatno gledati svog malog dječaka', napisala je Lauren uz galeriju fotografija sina Nikka, dok je Kris Kardashian izrazila divljenje uspjehom mladića.

Međutim, osim ponosnog trenutka, bogatoj se zaručnici Jeffa Bezosa dogodio i jedan nezgodan trenutak.

Pri dolasku aerodrom na Sardiniji Lauren je nosila elegantnu midi haljinu s potpisom poznatog talijanskog dvojca Dolce & Gabbana, no lepršav kroj haljine i nije bio najbolji izbor za vjetrovitu zračnu luku. Snažan vjetar podigao je njezinu haljinu, a Sanchez je brzo reagirala rukom vrativši haljinu na mjesto.

Osim žute lepršave haljinice, Sanchez je nosila i torbicu od 2000 eura te staklene cipelice vrijedne 1000 eura.