ANDERSON COOPER

Uragan je napravio kaos: U javljanju uživo umalo nastradao reporter CNN-a

10.10.2024 u 14:18

Bionic
Reading

Da novinari često riskiraju i vlastiti život kada javnosti žele pokazati što se događa još se jednom uvjerio i CNN-ov reporter Anderson Cooper koji je tijekom javljanja uživo s Floride, pokazujući situaciju koju na terenu ostavlja uragan Milton, umalo nastradao

Jaka kiša i snažan vjetar, uz brojna tornada, najkraće je opisana situacija koja trenutno vlada Floridom koja je na udaru uragana Milton.

S raznih lokacija na Floridi javljaju se i brojni reporteri koji pokušavaju televizijskim gledateljima iz prve ruke predočiti kakva je situacija na terenu, a među njima se našao i Anderson Cooper.

Najvažnije žene u životu Amal Clooney Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Dobro znano televizijsko lice ovo će javljanje itekako dobro zapamtiti budući da je, tijekom javljanja uživo, umalo nastradao kada ga je u glavu pogodio leteći predmet donesen vjetrom.

Nepoznati predmet pogodio ga u lice

Srećom, taj nepoznati predmet samo ga je okrznuo po licu, što se vidi i na snimci, no Cooper je i sam svjestan da je mogao proći puno gore.

Javljanje Andersona Coopera Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Voda se sada stvarno počinje prelijevati', natopljenom kišom govorio je gledateljima Cooper, a onda ga je u lice udario predmet.

'U redu, to nije bilo dobro. Hm, vjerojatno ćemo uskoro ući unutra, no možete vidjeti količinu vode ovdje na tlu. Ovo je voda iz rijeke Manatee', nastavio je kao profesionalac, što i je, Cooper govoriti gledateljima.

Anderson Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Photo Image Press / Zuma Press / Profimedia

Naknadno je i voditeljica CNN-a Kaitlin Collins gledateljima rekla. 'Želim napomenuti svima koji sada gledaju i koji su očito jako zabrinuti za sve naše dopisnike i voditelje na terenu, Anderson je dobro.'