Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas

Uselili su ravno u palaču: Slavni holivudski par postali su jedni od prvih susjeda britanskog kralja

25.02.2023 u 18:32

Bionic
Reading

Holivudski par Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas preselili su se u novi stan unutar palače St. James. Princeza Anne i Beatrice sada su im među prvim susjedama, a nisu im daleko ni kralj Charles i njegova supruga Camilla

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas veliki su obožavatelji britanske kraljevske obitelji, a sada su i svoj novi dom pronašli u palači St James gdje imaju i nekoliko kraljevskih susjeda.

U palači St James nalaze se londonske rezidencije princa od Walesa, kraljevske princeze i princeze Alexandre, a krštenja prinčeva Georgea i Louisa održana su u Kraljevskoj kapeli u palači St. James. Uz to, princ Charles je proglašen kraljem u toj palači.

SENZACIJA U PLAVOM

Catherine Zeta-Jones nikada nije izgledala bolje i to u haljini koja je istaknula baš sve što je trebala

Pogledaj galeriju

Vjeruje se da su 53-godišnja Catherine i 73-godišnji Michael odabrali najstariju londonsku palaču - koju je u 16. stoljeću sagradio Henry VIII - za svoju bazu dok su posjećivali glavni grad. Jednosobni stan u palači St James iznajmljuje se za nešto manje od četiri tisuće funti mjesečno. A iznajmljivanje unutar palače prvi put je postalo dostupno 2015.

'Taj stan je savršen za njihove potrebe kada posjećuju glavni grad,' rekao je izvor blizak paru za Daily Mail. Sama glumica Catherine Zeta-Jones ranije je govorila o svom divljenju spram kraljevskoj obitelji te da je jednom prilikom i ručala s kraljicom suprugom Camillom. 'Ja sam velika rojalistica. U našoj obitelji, mi ćemo se dotjerivati u kraljevskim prilikama. Moj sin će nositi cilindar i frak i jesti kolače,' rekla je.

'Bila sam na prekrasnom ručku s Camillom i Lady Astor u New Yorku prije mnogo godina, prije nego što su se uopće vjenčali, i svidjela mi se. Ono što vidiš to i dobiješ s Camillom,' dodala je.

Catherine i Michael koristili su stan u palači St James dok je bračni par prošlog tjedna prisustvovao britanskoj premijeri filma 'Ant-Man And The Wasp: Quantumania' u Waterloou. Hollywoodski velikan nije mogao odvojiti pogled od svoje glamurozne supruge dok su prisustvovali premijeri njegovog najnovijeg filma. Michael nije mogao skrenuti pogled s Catherine, koja je izgledala elegantno u plavoj haljini bez naramenica koja je laskavo isticala njezine obline.

Slavni holivudski par ima dvoje djece; 22-godišnjeg sina Dylana i 19-godišnju kći Carys. Prethodno su posjedovali četiri milijuna vrijednu vilu u New Yorku te kuću za odmor s 12 spavaćih soba na Mallorci.

  • +8
Catherine Zeta-Jones Izvor: Profimedia / Autor: DAVID FISHER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / IAN WEST / PA IMAGES / JUSTIN GOFF / GOFF PHOTOS / PROFIMEDIA