NATASHA ARCHER

Uzbuna na dvoru: Ostaje li Kate Middleton bez svoje osobne stilistice?

02.01.2019 u 20:47

Bionic
Reading

Nakon što je Meghan Markle ostala bez osobne asistentice, vijest da se nešto događa i u odnosu Kate Middleton i njezine osobne stilistice napravila je pravu pomutnju. Ipak, ovoga puta istina je sasvim drugačija

Kraljevski dvori čini se nikada ne miruju, a ovoga je puta u centru pozornosti bila Kate Middleton, točnije osoba zadužena za njezino pojavljivanje u javnosti - njezina stilistica Natasha Archer, kojoj je kraljica nedavno dala orden časti. Naime, počelo se šuškati kako su se dvije dame poprilično udaljile te kako je samo pitanje dana kada će prestati surađivati.

  • +3
Natasha Archer Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

No, ovoga su puta to bili samo zli jezici, a razlog njihovog udaljavanja sasvim je druge prirode - Natasha Archer krajem prosinca rodila je svoje prvo dijete, sina kojeg su ona i njezin suprug nazvali Theo. Kensingtonska palača odmah je stala na kraj glasinama i otkrila kako Tash, kako je zove i sama vojvotkinja od Cambridgea, nije napustila svoju poziciju već je otišla na porodiljni dopust.

Plavokosa stilistica već godinama blisko surađuje s Kate Middleton i pomaže vojvotkinji u osmišljavanju stajlinga na službenim događanjima, ali i turnejama, na kojima i ona sama prati cijelu obitelj. Ona je imala i čast da među prvima vidi i tek rođenog princa Louisa, budući da je bila zadužena donijeti odjeću u kojoj je Kate Middleton pozirala okupljenim fotografima ispred bolnice St. Mary.

  • +36
Kate Middleton - modni vremeplov kroz 2018. godinu Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža

Inače, suprug Natashe Archer, Chris Jackson, fotograf je za agenciju Getty Images koji je snimio neke od najljepših fotografija kraljevske obitelji.