lijepe uspomene

Vanja Modrić osvanula u društvu slavne Hrvatice

02.08.2024 u 12:07

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativci Mateo Kovačić i Luka Modrić često se druže i u privatno vrijeme, a zajedno su sa svojim obiteljima otišli i na ljetovanje. Na luksuznoj jahti posjetili su mnoge destinacije, a sredinom srpnja boravili su na otočiću Vrniku kraj Korčule

Na Vrniku su se Mateo Kovačić i Luka Modrić susreli sa Severinom i njenim sinom, a pala je i zajednička fotografija koju je pjevačica podijelila na Instagramu. Jedna od naših najvećih glazbenih zvijezda tada je s oduševljenjem ustvrdila da su to 'dečki koji usrećuju svojom pojavom i van njega'.

Ljetni susreti

U najnovijoj objavi pokazala je da i da se ugodno družila i s Vanjom Modrić, suprugom slavnog nogometaša koja je pozirala u društvu Tomice Petrovića, Severininog menadžera. 'Puno njih fali na ovim fotkama, ali zato je tu AUGUŠT da nadoknadi(mo)...', poručila je pjevačica uz pregršt fotografija.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Supružnici Modrić očito vole Severinu jer su se pojavili na njezinom prošlogodišnjem koncertu krajem prosinca u zagrebačkom klubu. Također je Luka 2015. godine njezinom sinu poklonio dres Real Madrida, kojeg su potpisali svi suigrači, među kojima i Cristiano Ronaldo.

'Ono kad ti Luka Modrić pošalje dres Real Madrida s potpisima Ronalda i ekipe… Hvala kumovima', napisala je tada Severina na Instagramu.

PODRŠKA S TRIBINA

Luka i Vanja Modrić stigli na polufinale Wimbledona

Pogledaj galeriju

Inače, Vanja Modrić je uz njihovu djecu, najveća podrška svom Luki te zajednički donose odluke koje se tiču njegove karijere. Nerijetko se zajedno pojavljuju i na mnogim javnim događanjima.

Vanja je rođena 1980. godine, a njezina ljubavna priča s Lukom razvijala se nekoliko godina, da bi se sve okrunilo brakom 2010. godine. Nogometaš je jednom prilikom rekao da mu je obitelj najvažniji trofej u životu i da se u svoju Vanju zaljubio na prvi pogled.