Prava bratova slika i prilika

Velika podrška: Tom Cruise pojavio se u javnosti s najstarijom od tri sestre

21.08.2024 u 15:36

Bionic
Reading

Hollywoodska akcijska zvijezda odrastao je u zlostavljačkom okruženju, pod stalnom prijetnjom nasilnog oca. No Tomu Cruiseu u svemu su najveća podrška bile tri sestre, s kojima je i danas u bliskim odnosima

Čini se da se Tomu u posljednje vrijeme svidio London i ondje provodi puno vremena. Tom Cruise u London je stigao helikopterom, a njim je doputovala i sestra Marian Henry.

Kao jaje jajetu su

Najstarija Marian koja jako sliči slavnom bratu, također je scijentologinja. Njihova zajednička predanost scijentologiji naglašava njihovu snažnu obiteljsku vezu. Osim toga malo toga se zna o njezinom privatnom životu, jer se ta razliku od brata, odlučila držati podalje od svjetla industrije zabave.

Tom Cruise i sestra Marian Henry Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Marian ima sina po imenu Cal i snahu Marjorye (koji su isto scijentolozi), a izgradila je uspješnu karijeru s nekretninama, specijaliziravši se za područje Tampa Baya. U jednoj od rijetkih prilika pojavila se na proslavi 62. rođendana brata u Longcross Studiju u Surreyju.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Unatoč zahtjevnoj karijeri i slavi, Tomu je prioritet kvalitetno provođenje vremena sa svojim sestrama. Izvješća pokazuju da pruža financijsku pomoć svojim sestrama i nećacima, naglašavajući svoju predanost njihovoj dobrobiti.

filmski

U stilu 'Nemoguće misije': Tom Cruise stigao na ceremoniju zatvaranja Olimpijskih igara

Pogledaj galeriju