ne voli pričati o njemu

Vesna Pisarović otkrila zašto joj suprug ne dolazi na koncerte: 'Moj svijet glazbe je moj svijet'

09.10.2024 u 17:00

Bionic
Reading

Uz pjesme Vesne Pisarović odrastale su generacije, a onda se prije četrnaest godina povukla se s glazbene scene. Preselila se u Berlin kako bi se dodatno glazbeno obrazovala zbog čega je dugi niz godina izbivala sa scene. U međuvremenu se udala za Ozrena Pupova, sina saborskog zastupnika Milorada Pupovca, čiju privatnost brižno čuva

Sudbonosno 'da' Vesna Pisarović je izrekla Ozrenu Pupovcu u Haagu, a pjevačica je ranije otkrila da nije imala vjenčanicu te da se udala u trapericama i čizmama.

Prije dvije godine pisalo se da se par rastao, međutim njen PR tim tada je to demantirao. O suprugu ne voli pričati jer smatra da je 'bolje da šuti nego da kaže da je lijepo i sretno i sve pokvari'. Sada je ipak obznani poneki detalj iz svog bračnog dijela života.

Slavni dvojnici: Zvijezde koje si nevjerojatno sliče Izvor: Profimedia

Naime, ususret koncertu na splitskim Gripama gostovala je u programu Radija Dalmacije u showu 'Dobar dan, Dalmacijo', gdje je odgovorila na pitanje hoće li joj suprug doći na taj koncert.

'Neće doći. Moj svijet glazbe je moj svijet, rekla bih, i tu imam svoje ljude. To je jedan paralelni svijet uz ovaj drugi svijet i njih ne miješam', poručila je pjevačica.

KONCERT ZA PAMĆENJE

Prepuna Cibona pjevala u glas najveće hitove Vesne Pisarović

Pogledaj galeriju

Povratak u Hrvatsku

Sin saborskog zastupnika Milorada Pupovca, do sad je samo jednom snimljen na supruginom koncertu, i to 2010. godine na Hvaru. Do 2020. živjeli su u Berlinu, ali su se uslijed pandemije odlučili vratiti u Hrvatsku. Kao tajnu dobrog braka je jednom prilikom navela da je to 'ljubav, poštivanje i razumijevanje'.

Vesna je ispričala i kakva je privatno u svoja četiri zida. 'Živim jedan dosadan život. Obožavam kuhati, družiti se i jesi i popiti, ali većinom toga nema – radim, vježbam, spavam. Problem je taj moj glas, da sam možda neki drugi instrument, možda bih više uživala u zabavi, ali ovako malo živim svećenički', priznala je.