BROOKS NADER

Veza s princem bila je usputni flert: Razvedena Amerikanka 'bacila je oko' na Toma Bradyja

25.07.2024 u 13:11

Bionic
Reading

Iako je na vjenčanje Olivije Culpo i Christiana McCaffreya stigla držeći se za ruku s bivšim dečkom Poppy Delevingne, grčkim princem Constantineom-Alexiosom, atraktivna Brooks Nader nije se u njegovom društvu dugo zadržala te se sada viđa s bivšim suprugom Gisele Bundchen

Prema saznanjima dobro upućenih izvora, koji su odlučili 'otvoriti dušu' za Page Six, umirovljena NFL zvijezda i bivši suprug Gisele Bundchen, 46-godišnji Tom Brady viđa se s atraktivnom Brooks Nader.

Riječ je o 27-godišnjoj manekenki i modelu Sports Illustrateda za bikinije, koja posljednjih mjeseci često puni novinske stupce. Njihova veza za sada nije 'ništa ozbiljno', no izlaze i druže se.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Sve ovo dolazi u trenutku dok Nader još uvijek rješava svoj razvod s Billyjem Haireom, a ono što je najbolje od svega je da je krajem prošlog mjeseca lijepa Amerikanka bila među uzvanicima na vjenčanju Olivije Culpo i Christiana McCaffreya. Tamo je stigla držeći se za ruke s grčkim princem Constantineom-Alexiosom, a koji je upravo u njoj pronašao utjehu nakon prekida veze s Poppy Delevingne.

Grčki princ Constantine-Alexios i Brooks Nader Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Brooks Nader 2019. godine bila je pobjednica prvog otvorenog castinga #SISwimSearch časopisa Sports Illustrateda, a tada je i započela njezina karijera modela. Rođena u Baton Rougeu u Louisiani, Brooks je često krasila stranice Sports Illustrateda, a pokazala je i poduzetničku stranu s brendom nakita Electric Picks, ali i dekoracijama Home by BN.

Tom Brady s druge strane iza sebe ima brak s brazilskom manekenkom Gisele Bundchen i s njom ima dvoje djece.