ZABORAvio JE NA POPPY

Plavokosi princ pronašao je novu ljubav u razvedenoj Amerikanki koju je poveo na vjenčanje godine

01.07.2024 u 11:44

Grčki princ Constantine-Alexios i Brooks Nader

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Vjenčanje Olivije Culpo i Christiana McCaffreya okupilo je uistinu šaroliko društvo na Rhode Islandu, a među uzvanicima se našao i bivši dečko Poppy Delevingne, grčki princ Constantine-Alexios koji je stigao s novom djevojkom, atraktivnom Brooks Nader

Nakon prekida veze s it djevojkom današnjice, Poppy Delevingne, grčki princ Constantine-Alexios pronašao je novu ljubav. U društvu atraktivne brinete Brooks Nader, Constantine je stigao na vjenčanje godine, održano proteklog vikenda na Rhode Islandu.

Riječ je naravno o vjenčanju bivše Miss Universe Olivije Culpo, koja se na vječnu ljubav zaklela igraču američkog nogometa, Christianu McCaffreyju. Plavokosi Constantine-Alexios nije krio ponos što mu društvo pravi lijepa Amerikanka, koju je nježno držao za ruku.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Elegantan u crnom odijelu s bijelom košuljom i leptir mašnom, atraktivna Brooks izgledala je sjajno u tamnoplavoj šljokičastoj haljini koja je tako laskala njezinoj top figuri.

25-godišnji Grk već je snimljen dva dana ranije u društvu dvije godine starije Brooks u New Yorku. No, tko je fatalna Brooks Nader zbog koje je Tino, kako ga zovu bliski prijatelji, zaboravio na 13 godina stariju Poppy Delevingne?

OBLINE U PRVOM PLANU

Svi su gledali u nju: Lijepa brineta na crveni tepih stigla u prozirnoj haljini bez grudnjaka

Pogledaj galeriju

Brooks Nader 2019. godine bila je pobjednica prvog otvorenog castinga #SISwimSearch časopisa Sports Illustrateda, a tada je i započela njezina karijera modela. Rođena u Baton Rougeu u Louisiani, Brooks je često krasila stranice Sports Illustrateda, a pokazala je i poduzetničku stranu s brendom nakita Electric Picks, ali i dekoracijama Home by BN.

Friško razvedena, Brooks je četiri godine provela u braku s američkim biznismenom Billyjem Haireom, a sada je pronašla ljubav u najstarijem sinu grčkog princa Pavla i Marie-Chantal.