TREĆA SREĆA

Nakon izlaska iz zatvora - vjenčanje: Boris Becker oženio 23 godina mlađu partnericu

16.09.2024 u 09:34

Bionic
Reading

Umirovljeni njemački tenisač Boris Becker i Lilian de Carvalho Monteiro vjenčali su se protekle subote u talijanskom Portofinu

Bivša teniska zvijezda bio je nekoliko godina u vezi s Lilian de Carvalho Monteiro, menadžericom procjene političkih rizika s afričkog otoka Sveti Toma i Princip. Svoju dragu navodno je zaprosio u milanskoj katedrali još 2021. godine.

Par se preselio u Milano nakon izlaska Borisa Beckera iz zatvora, gdje je odslužio osam mjeseci od svoje dvije i pol godine dosuđene kazne zbog prikrivanja imovine vrijedne 2,5 milijuna funti i prevare vjerovnika u postupku proglašenja osobnog bankrota. Pušten je u prosincu 2022. te je odmah deportiran u Njemačku i zasad mu nije dopušteno putovati u svoj bivši dom u Velikoj Britaniji.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Bivši tenisač i trener Novaka Đokovića je po izlasku iz zatvora izjavio da je 'preživio zbog njezine ljubavi' i da je 'ona velika ljubav njegovog života te da se nada da će uvijek ostati s njom'.

LJUBAV NA TENISKIM TERENIMA

Boris Becker prvi puta u javnosti s novom, 20 godina mlađom djevojkom

Pogledaj galeriju

Pala prva fotografija s vjenčanja

Njemački Vogue je nan nakon svedbene ceremonije objavio prvu fotografiju para. Boris je odjenuo jaknu u krem boji, bijelu košulju i crnu leptir mašnu, a Lilian je pored njega blistala u haljini bez naramenica 'Fit and Flair' izrađenoj od svilenog šifona. Vogue navodi da se vjenčanje održalo s oko 80 gostiju a da se momačka večer dan ranije održala pod motom 'La Dolce Vita'.

Prisjetimo se, 2018. se razišao sa suprugom Lilly Kerssenberg nakon devet zajedničkih godina, a brak s prvom suprugom Barbarom trajao je godinu manje. Vjenčali su se 1993., a rastali 2001., nakon što je priznao da je imao aferu dok je njegova supruga bila trudna s njihovim drugim djetetom.