BORIS I LILIAN

Zaljubljeni, sretni i tek vjenčani: Prvi javni izlazak novopečenih supružnika Becker

20.09.2024 u 14:53

Bionic
Reading

Nakon što su se proteklog vikenda vjenčali na bajkovitoj ceremoniji u Portofinu, nekadašnji tenisač Boris Becker i njegova novopečena supruga Lilian de Carvalho Monteiro vratili su se u Milano, gdje su pronašli svoj dom, a fotografi su ih snimili tijekom dolaska na Milano Fashion Week

Modna revija prestižnog Bossa, održana u sklopu Milano Fashion Weeka, privukla je i brojna poznata lica, a fotografi su odmah iskoristili priliku kada su ugledali i novopečene mladence - Borisa Beckera i Lilian de Carvalho Monteiro kako, držeći se za ruke, stižu na reviju.

Nekada jedan od najboljih tenisača svijeta, kojem se život strmoglavio nakon umirovljenja te je čak završio iza rešetaka, nije krio ponos što je za ruku držao 33-godišnju Lilian.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

56-godišnji Becker i menadžerica procjene političkih rizika s afričkog otoka Sveti Toma i Princip vjenčali su se prošlog vikenda u Portofinu, a raskošno vjenčanje trajalo je čak tri dana.

Raskošno vjenčanje u Portofinu

Ceremonija, povodom trećeg vjenčanja njemačkog umirovljenog tenisača, održana je u vili iz 14. stoljeća, a budući da je riječ o nekretnini smještenoj na nepristupačnom području, paparazzi su se itekako namučili da snime fotografije.

  • +8
Vjenčanje Borisa Beckera i Lilian de Carvalho Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, par se preselio u Milano nakon izlaska Borisa Beckera iz zatvora, gdje je odslužio osam mjeseci od dosuđene dvije i pol godine zatvora zbog prikrivanja imovine vrijedne 2,5 milijuna funti i prevare vjerovnika u postupku proglašenja osobnog bankrota. Pušten je u prosincu 2022. te je odmah deportiran u Njemačku i zasad mu nije dopušteno putovati u svoj bivši dom u Velikoj Britaniji.

Becker iza sebe već ima dva braka - 2018. se razišao sa suprugom Lilly Kerssenberg nakon devet zajedničkih godina, a brak s prvom suprugom Barbarom trajao je godinu manje. Vjenčali su se 1993., a rastali 2001., nakon što je priznao da je imao aferu dok je njegova supruga bila trudna s njihovim drugim djetetom.