NA SVE SE MISLILO

Procurile fotografije: Pogledajte kako je izgledalo vjenčanje Borisa Beckera

18.09.2024 u 16:55

Bionic
Reading

Legendarni njemački tenisač, koji je nakon završetka karijere uspio završiti i u zatvoru, vjenčao se treći put, a odabranica njegovog srca ovoga je puta Lilian de Carvalho Monteiro. Vjenčanje je održano u Portofinu, u vili iz 14. stoljeća, a kako je izgledalo otkrili su paparazzi koji su snimali i dronovima iz zraka

Nakon nekoliko godina veze s menadžericom procjene političkih rizika s afričkog otoka Sveti Toma i Princip, Lilian de Carvalho Monteiro, proslavljeni tenisač Boris Becker odveo ju je do oltara prošle subote. Nakon zaruka u milanskoj katedrali 2021. godine, Becker se odlučio i za vjenčanje u Italiji.

Raskošna ceremonija, povodom trećeg vjenčanja njemačkog umirovljenog tenisača, održana je u talijanskom Portofinu i to u vili iz 14. stoljeća. Budući da je riječ o nekretnini smještenoj na nepristupačnom području, paparazzi su se itekako namučili da snime fotografije.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Vila na litici

Naime, vila se s tri strane nalazi okružena šumom, dok je s prednje strane litica i ispod nje more. Upravo zbog toga paparazzi su bili itekako maštoviti, a sve kako bi snimili najbolji kadar, pa su se neki poslužili i dronovima te snimali odozgo.

  • +8
Vjenčanje Borisa Beckera i Lilian de Carvalho Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, par se preselio u Milano nakon izlaska Borisa Beckera iz zatvora, gdje je odslužio osam mjeseci od dosuđene dvije i pol godine zatvora zbog prikrivanja imovine vrijedne 2,5 milijuna funti i prevare vjerovnika u postupku proglašenja osobnog bankrota. Pušten je u prosincu 2022. te je odmah deportiran u Njemačku i zasad mu nije dopušteno putovati u svoj bivši dom u Velikoj Britaniji.

Becker iza sebe već ima dva braka - 2018. se razišao sa suprugom Lilly Kerssenberg nakon devet zajedničkih godina, a brak s prvom suprugom Barbarom trajao je godinu manje. Vjenčali su se 1993., a rastali 2001., nakon što je priznao da je imao aferu dok je njegova supruga bila trudna s njihovim drugim djetetom.