I SVI IZ OBITELJI...

Vjerovali ili ne, ali Kate i William na put nose poprilično čudnu prtljagu koja sadrži - zalihe njihove krvi

24.02.2023 u 08:24

Bionic
Reading

Red haljina i odijela, red cipela, red nakita i na vrhu - red vrećica s njihovom krvlju. Tako bi se u najkraćim mogućim crtama opisalo pakiranje kofera za članove kraljevske obitelji, a poznato je i zašto

Ako ste mislili da ste sve čuli o pravilima kojih se moraju pridržavati članovi britanske kraljevske obitelji, prevarili ste se. Sada je u javnost isplivalo još jedno.

Tijekom gostovanja u podcastu 'Right Royal', dobro upućeni u kraljevska zbivanja - bivši kraljičin tajnik Dickie Arbiter, osnivačica portala 'What Kate Wore' Susan E. Kelley i urednica kraljevskih tema Emily Nash - otkrili su gledateljima informacije koje su doznali tijekom mjeseci i mjeseci istraživanja.

  • +7
Kate Middleton i palačinke Izvor: Profimedia / Autor: Hannah McKay/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ono što je mnogima zapelo 'za uho' podatak je o tome što se obavezno mora naći u kraljevskoj prtljazi kada pojedini članovi putuju u inozemstvo. Tako u koferu uvijek mora biti jedna crna kombinacija, a razlog je jednostavan. Baš kao što je svojedobno kraljica Elizabeta II doznala tijekom putovanja u Keniji da joj je preminuo otac, kralj George VI, ni ostali članovi obitelji ne žele da ih se zatekne nespremne.

Naime Elizabeta u Keniju nije ponijela crninu jer ni u najluđim snovima nije mislila da će joj otac preminuti i da će iznenada, u dobi od 25 godina, postati kraljicom. Zbog toga su joj morali dostaviti crnu haljinu kako bi se presvukla prije slijetanja u Veliku Britaniju i izlaska iz aviona.

TAKO SE TO RADI

Kate Middleton u vedrom raspoloženju: Jednostavan stajling podignula komadima u hit boji

Pogledaj galeriju

Svi članovi kraljevske obitelji na put će ponijeti crninu za slučaj da to okolnosti budu zahtijevale. No ono što se još nalazi u koferu iznenadilo je sve jer se radi, ni manje ni više, o vrećicama s krvlju onih članova obitelji koji putuju.

'Morate biti sigurni da pokrivate svaku mogućnost i svaku moguću katastrofu, stoga se moraju ponijeti vrećice krvi u slučaju da je nekome potrebna transfuzija. Ne postoji jamstvo da ćete na odredištu, u slučaju da vam zatreba, dobiti pravu krvnu grupu', otkrio je bivši kraljičin tajnik Arbiter.