kulinarski (ne)uspjeh

Kate Middleton posjetila starački dom i pokušala napraviti palačinke, no rezultat nije baš uspješan

21.02.2023 u 19:45

  • +7

Kate Middleton i palačinke

Izvor: Profimedia / Autor: Hannah McKay/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Kate Middleton je tijekom posjete staračkom domu u Britaniji pokazala kako nije baš najvještija u kuhinji. Zajedno s kuharicom u Domu je pravila palačinke, no Kateina palačinka zapekla se u tavici, što je nasmijalo sve prisutne

Kako bi obilježila pokladni utorak, Kate Middleton pridružila se štićenicima staračkog doma u aktivnostima pravljenja palačinki. Dan prije Čiste srijede, u Ujedinjenom Kraljevstvu poznat je i kao Debeli utorak, ili Dan palačinki. Britanska princeza nije pokazala zavidan kulinarski talent, ali je srdačnošću osvojila srca svih koje je upoznala u domu.

Princeza Kate susrela se s osobljem i štićenicima doma za starije osobe kako bi čula kako je skrb usmjerena na pacijente u domu. Osim toga, sa štićenicima je razgovarala o njihovom vremenu u domu te hobijima i aktivnostima.

Pridružila se aktivnosti pečenja palačinki, no zanimljiva kulinarska aktivnost nije prošla baš najbolje. Palačinka se 'malo ulovila' za dno tavice pa ju je princeza lopaticom odvojila od dna te malo preokrenula. Ispričala se kuharici s kojom je pravila jelo te se iskreno nasmijala neuspjelom kulinarskom pothvatu.

Otkrila je kako je zajedničko pravljenje palačinki običaj i u kraljevskom obiteljskom domu te kako će i ove godine 'ispoštovati' tradiciju s princem Williamom, sinovima Georgeom i Louisom te kćeri Charlotte.

'Ili mi se palačinke zaglave na podu ili na stropu, ali djeca su jako dobra i večeras ćemo s djecom napraviti vlastite palačinke', priznala je Kate Middleton kako nije baš vješta s palačinkama. Unatoč priznanju, princ William nedavno je rekao kako je Kate izvrsna kuharica.

Uz to, Kate je uživala i u razgovorima o hrani sa starijim ljudima iz doma te je u razgovoru sa 109-godišnjom štićenicom doma otkrila kako voli jesti bubrege.

  • +6
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: HANNAH MCKAY/WPA POOL / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / TIM ROOKE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA