nespretan dijalog

Vojvotkinja od Edinburgha uvrijedila poznatog komičara pa oduševila potezom

27.07.2023 u 13:25

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Edinburgha nespretno je rekla komičaru Franku Skinneru da se 'vidi kako mu ovo nije stalan posao', no sve je ispravila privatnim pismom u kojem je uputila ispriku

Sophie, vojvotkinja od Edinburgha, prošli je tjedan vodila pomalo nespretan dijalog u kojem je, čini se nenamjerno, uvrijedila komičara Franka Skinnera. No, pronašla je način da mu se iskupi.

Supruga princa Edwarda, brata kralja Charlesa, prisustvovala je manifestaciji Royal Variety Performance na kojoj kraljevska obitelj skuplja novac za razne dobrotvorne udruge. Jedan od centralnih nastupa na ovom prestižnom događaju pripao je komičarima Davidu Baddielu i Franku Skinneru koji su se proslavili u raznim zabavnim televizijskim emisijama.

Zanimanja princeza i kraljica Izvor: Ostale fotografije / Autor: PROFIMEDIA; MONTAŽA NEVEN BUČEVIĆ

No, vojvotkinja nije bila nimalo oduševljena njihovim performansom te im je nakon nastupa poručila da 'ne daju otkaz na svom stalnom poslu'. Očekivano, komičari su ostali pomalo šokirani njenim komentarom, poručivši joj kako im ovo - jest stalan posao.

'Iznenadila me jer sam mislio da na ovakvim događajima dobivate samo banalne komplimente. Pitao sam je mislili da je stvarno bilo toliko loše, a ona je rekla da se vidi da ovo nije nešto čime se inače bavimo', prepričao je Skinner nespretan razgovor pa nastavio:

'Rekao sam joj 'pa, znate, mi smo vam kao neki komičari', na što je ona rekla da se vidi kako definitivno nismo naučeni na publiku uživo. Kad smo rekli da nastupamo i pred velikom publikom, rekla je da nismo naučeni na 'ovakvu' publiku. Tada mi je uputila pogled koje naslućivao da joj nije jasno zašto s njome raspravljam i da bih samo trebao klimati na sve što govori. Bilo je jako čudno.'

No, vojvotkinja je očito osvijestila da je razgovoru pristupila na pogrešan način te je učinila nešto pomalo nesvakidašnje i uputila osobnu ispriku u privatnom pismu.

Sophie, vojvotkinja od Edinburgha Izvor: Profimedia / Autor: Andrew Matthews / AFP / Profimedia

'Dobio sam predivno pismo ovaj tjedan posve neočekivano. Napisala ga je rukom i bio sam jako sretan', otkrio je Skinner na svom podcastu Absolute Radio show.

Vojvotkinja Sophie u posljednje vrijeme vidno se aktivirala u kraljevskim dužnostima te je na spomenutom događaju zamijenila ulogu same kraljice Elizabete II. koja je svake godine osobno prisustvovala.

U javnosti je poznata kao vrsna modna poznavateljica, a činom privatne isprike komičaru kojeg je nespretno uvrijedila, stekla je nove simpatije i povećala svoju popularnost.