ZA DOBRA STARA VREMENA

Vrsaljko i Lovren napokon zajedno: Za ovu su fotografiju dobili više od 200 tisuća lajkova

05.08.2018 u 08:55

Bionic
Reading

Otkako je završilo Svjetsko nogometno prvenstvo, naši su se reprezentativci razbježali po cijeloj Hrvatskoj kako bi proveli što više slobodnog vremena sa svojim najmilijima. Ipak, kako se odmor bliži kraju, neki od njih ponovno su se našli kako bi se još jednom ovog ljeta dobro proveli

Zezancija koju su tijekom cijelog Svjetskog nogometnog prvenstva imali Šime Vrsaljko i Dejan Lovren, oduševljavala je i nasmijavala sve koji bi to pogledali. Njihov humor, ali i interna zafrkancija nastavili su se i nakon što su se naši reprezentativci vratili iz Rusije sa srebrnim medaljama oko vrata.

Aj Laajk, Lapapa, Laganini a lot...🐣🐣 @simevrsaljko2

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

Mnogobrojni dočeci kao zahvala našim nogometašima još uvijek nisu prestali, tako su recimo Dejan Lovren i izbornik Zlatko Dalić proglašeni počasnim građanima Novalje, gdje im je ovih dana također priređen doček. Ispod snimke iz Novalje, gdje je i ovoga puta nastupao Mladen Grdović, a koju je objavio Lovren, oglasio se i Luka Modrić upitavši svog prijatelja postoji li još koji doček za njega.

Na to mu je Lovren odgovorio: 'Pusti me da uživam u 5 minuta slave, ti si se već navikao.'

Ipak, od te snimke bila je zanimljivija iduća fotografija, a koja je otkrila da je Lovrenu u posjet, u njegov novootvoreni hotel Joel u Novalji, stigao njegov veliki prijatelj Šime Vrsaljko. Dečki su odmah oduševili obožavateljice snimivši selfie bez majica, a uz to je Lovren napisao: 'Aj Laajk, Lapapa, Laganini a lo'.

Fotografija je u trenu postala hit s tisućama komentara, ali i više od 200 tisuća lajkova.

  • +22
Šime i Matea Vrsaljko Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL