Instagram pun golišavih fotki

Za njim uzdiše pola svijeta: Tko je tetovirana ljepotica koja je ukrala srce seksi pjevaču benda Måneskin?

24.05.2021 u 14:40

Bionic
Reading

Prije nego što je odnio uvjerljivu pobjedu u Rotterdamu talijanski rock bend Måneskin punio je novinske stupce. Svi su ih primijetili, a pogotovo nesvakidašnju karizmu Damiana Davida, frontmena koji je s lakoćom zaludio cijeli svijet, osobito ženski dio publike. No na razočarenje mnogih njegovih obožavateljica, nedavno su otkrili da šarmantni pjevač već četiri godine ima djevojku

Gdje god se pojavi Damian David, izaziva reakciju, pa je u pobjedničkoj noći šokirao zbog špekulacija da je šmrkao kokain, a potom strastveno poljubio bubnjara na pozornici. Nakon pobjede na Eurosongu mnogi su se zainteresirali za njegov privatni život koji je skrivao od javnosti, a povezivali su ga s brojnim ženama, među kojima je i kolegica iz benda Victoria De Angelis te Drusilla Gucci, natjecateljica reality showa 'L'isola dei famosi'.

Šuškanja da je u sretnoj vezi već godinama lani su potvrdile društvene mreže. Naime osebujni frontmen nedavno je na Instagram storyju otkrio da njegovo srce četiri godine pripada samo jednoj ženi, fotomodelu i influencerici Giorgiji Soleri.

'Nakon skoro četiri godine, napokon to možemo reći, zar ne?' napisao je David uz fotografiju na kojoj grli djevojku. Giorgia pak na svom Instagramu nema nijedne fotografije s njim.

Inače je starija od njega tri godine, a tetovirana ljepotica karijeru je započela u rodnom Milanu. Od 2020. živi u Rimu. Snimala je editorijale za časopise Hangover, Digital Camera i GQ Italia, a pojavila se i u videospotu za singl 'Apnea' glazbenika Rkomija.

'Poziram, volim, pokazujem dupe na Instagramu i jedem l’amatricianu. U međuvremenu pišem poeziju i feministica sam', stoji u opisu njezina profila na Instagramu.

Giorgia je bila velika podrška svome dragome i njegovu bendu na Eurosongu te je pozivala svoje pratitelje na Instagramu da glasaju za Måneskin, a nije skrivala ni svoje oduševljenje pobjedom Italije na natjecanju.

  • +4
Damiano David Izvor: Profimedia / Autor: Vladimir Astapkovich / Sputnik / Profimedia