glumi ljeto

Za nju jesen još nije počela: Sandra Bagarić gušta na suncu i pozira u kupaćem kostimu

11.10.2020 u 16:58

Bionic
Reading

Lišće je počelo opadati, temperature su sve niže, kiša je zahvatila veći dio Hrvatske, ali za našu operna divu i glumicu to nije obeshrabrujuće. Na društvenim mrežama objavila je fotografije dok uživa u svojoj morskoj idili hvatajući sunce

Sandra Bagarić danima uživa na sunčanoj terasi svoje oaze, uz knjigu, kavicu, kavu, a mnogi joj pratitelji zavide na toj ugođaju. Neki su je pitali jesu li to fotografije snimljene ljetos, a ona im je odgovorila da su nastale netom prije objave te da je na moru ljepota i da bi se ondje preselila zauvijek.

Nije poznato je li se okupala u moru, ali napravila je i selfi s plaže dok nasmijana pozira u kupaćem kostimu. Poručila da je glumi ljeto, a njezini sljedbenici nisu je prestali obasipati komplimentima. Sandra za sebe kaže da je osoba zaljubljena u život i umjetnost, kojoj je čaša uvijek nekako polupuna, koja na život gleda očima djeteta, nastojeći što manje komplicirati i da treba uživati u svim malim jednostavnim stvarima koje čine život.

Sretna je i zadovoljna supruga pijaniste Darka Domitrovića, majka dva sina 20-godišnjeg Marka i 15-godišnjeg Lovre i voli ugađati samoj sebi.

'Ne pijem, ne pušim, uredno živim, dovoljno spavam. U dobrom sam odnosu sa svojim glasom, slušam svoje tijelo - tijelo šalje signale, svakodnevno umjereno vježbam. Mnoge stvari dolaze iz glave, neke iz rodnog lista, hormona, a glas je podložan promjenama, najosjetljiviji instrument. Meni je ljudski glas osobna iskaznica. Moj glas i grlo su moja kancelarija', izjavila je ranije za tportal.

U braku je 23 godine. S voljenim muškarcem se upoznala na zagrebačkoj Akademiji gdje je došla na studij iz rodne Zenice. U Zagreb se definitivno zaljubila kad je na prvi sat pjevanja na Akademiji u sobu broj 13 ušetao njezin današnji suprug. Na prvi pogled shvatila je da je to muškarac s kojim želi provesti život. Njihove su zaruke, bile neobične budući da je Sandra zaprosila - svog dragog.