ŠTO SE DOGAĐA?

Zagrljeni i dobro raspoloženi: Jennifer Lopez u šetnji s Affleckovim sinom

13.08.2024 u 09:17

  • +4

Jennifer Lopez i Affleckov sin Samuel

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Jennifer Lopez i Affleckov sin Samuel viđeni su kako zajedno uživaju šopingirajući. U centar su stigli zagrljeni te pokazali da rastava braka ne utječe na njihov odnos

Možda je s Benom Affleckom i Jennifer Lopez gotovo, ali glazbenica je pokazala da ne planira tako brzo prekinuti odnos s Affleckovim mališanima.

Čini se da je Lopez u posebno dobrim odnosima s 12-godišnjim Samuelom na čiju je školsku predstavu stigla ranije ovog ljeta u jednom od posljednjih zajedničkih pojavljivanja s Affleckom, a posljednjim pojavljivanjem ponovno je pokazala da joj se 12-godišnjak uvukao pod kožu!

Jennifer Lopez snimljena s Affleckovim sinom

54-godišnja zvijezda pojavila se odlično raspoložena u društvu 12-godišnjaka kojeg je počastila shoppingom u Neiman Marcusu na Beverly Hillsu. Iz shoppinga su izašli noseći nekoliko vrećica, a zatim su ušli u automobil popularne Lopez. Da se sjajno slažu pokazuje majčinski zagrljaj kojim je Lopez zaštitnički obgrlila mališana ulazeći u shopping centar.

I nije Samuel jedini s kojim je Lopez ostala bliska!

Prije nekoliko dana na vidjelo je izašlo i da je Affleckova kći Violet u dobrim odnosima s Lopez! Naime, njih su dvije toliko dobre da joj je glazbenica dopustila da zaviri u njezin ormar te da se posluži luksuznim 'krpicama' koje tamo pronađe.

Tako je Violet prije par dana ulicama Los Angelesa prošetala noseći Dolce & Gabanna haljinu, istu onu koju je Lopez nosila kada je na Valentinovo 2023. uživala u romantičnom izlasku s Affleckom.

  • +2
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia