otišli su 'malo dalje'

Zanijeli su se: Andrew Garfield otkrio kako su se on i Florence Pugh 'previše' uživjeli u scene seksa

08.10.2024 u 12:10

Bionic
Reading

U ljubavnom filmu 'We Live in Time' Andrew Garfield i Florence Pugh glume bračni par, što je od njih zahtijevalo da snime nekoliko vrućih scena od kojih je jedna bila nešto posebnija

Tijekom intervjua s voditeljem podcasta 'Happy Sad Confused' Joshom Horowitzom prošlog petka u New Yorku, američki glumac Andrew Garfield se prisjetio vremena tijekom snimanja filma kad on i engleska glumica Florence Pugh nisu čuli da je redatelj filma John Crowley u jednom trenutku rekao 'rez'.

Glumac je ispričao da se neugodna situacija dogodila tijekom prve repeticije scene koja je snimana na 'zatvorenom' setu. Osim njega i Florence, bili su prisutni samo snimatelj i mikroman dok je redatelj John Crowley bio u susjednoj sobi.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia, montaža: Neven Bučević

Stali tek zbog reakcija ekipe

'Radimo prvu snimku ove vrlo intimne, strastvene scene seksa. Scena postane strastvena, točno onako kako smo je koreografirali. Mi se zahuktamo, je l', i odemo dalje nego što smo mislili jer nikad nismo čuli 'rez'. I osjećali smo se sigurno i da pustimo da se scena 'razvije i da traje', opisao je Garfield.

Nakon nekog vremena, Garfield je rekao da su on i Pugh 'telepatski govorili jedan drugome da će ta repeticija biti nešto duža. On i Pugh su shvatili da su pogriješili tek kada su vidjeli da su se snimatelj i mikroman iz pristojnosti okrenuli prema zidu.

'We Live in Time' je romantična drama koja prati 10-godišnju vezu Tobiasa (Garfield) i Almut (Pugh) kroz snimke njihovog zajedničkog života, zaljubljenosti, izgradnje doma, postajanje obitelji otkriva se teška istina koja ljulja temelje... Film je premijerno prikazan na ovogodišnjem Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu u Kanadi u rujnu. U američkim će kinima početi igrati 11. listopada ove godine.

Izvor: Društvene mreže