NE MIRUJE

Zanimljiv pothvat: Ella Dvornik ima novi poslovni angažman

10.06.2024 u 12:33

Bionic
Reading

Najpoznatija domaća influencerica u zadnje vrijeme puni novinske stupce svojom rastavom od 14 godina starijeg Charlesa Pearcea. Razvod je uslijedio nakon pet godina braka, a Ella Dvornik ga je za medije potvrdila u kolovozu. Prije nekoliko godina cijela obitelj je iz Zagreba preselila u Bale u Istri, a sad se opet vratila na staro gdje joj stalno stižu nove poslovne ponude

Osim reklamiranja raznih proizvoda i pojavljivanja na društvenim događanjima, kći pokojnog kralja funka Dine Dvornika 'posudila je glas' u nastavku jednog od najboljih animiranih filmova, nastalog u suradnji popularnog studija Disney i Pixar, naziva 'Izvrnuto obrnuto 2'.

Prije nekoliko dana Ella Dvornik je otkrila na društvenim mrežama da joj je to bilo 'baš zabavno iskustvo'. To joj nije prvi takav angažman. Sudjelovala je i u sinkronizaciji animiranog filma 'Zambezija' 2012. godine.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Inače, Ella je u emisiji 'Knjazalište' Roberta Knjaza otkrila koliko ona kao influencerica može zaraditi za jedan mjesec. '10 tisuća do 80 tisuća eura', rekla je tada. Njena influencerska karijera započela 2014., kad je pisala blog. Domaći mediji su ranije pisali kako obrt i dvije firme.

Ella je 2018. godine pokrenula obrt Cruella, a 2023. otvorila je tvrtku Alterella kako se zove i njezin glazbeni alter ego. Prošle godine je objavila objavila debitantski album 'Teška vremena za sanjare', a u travnju prošle godine je otkrila da ima novu poslovnu ideju. Riječ je o dječjim igraonicama za koje smatra da su 'tvornice para'.

u hotelskom sektoru

U društvu chefa Davida Skoke: Ella Dvornik okušala se u sasvim novom poslu

Pogledaj galeriju