RAQUEL MAURI

Zbog posljednje fotografije iz Rima obožavatelji uvjereni da je Rakitićeva supruga trudna, njezin odgovor nisu dugo čekali

24.11.2022 u 09:13

Bionic
Reading

Posljednjih dana Raquel Mauri i Ivan Rakitić uživaju u talijanskoj prijestolnici, odakle se supruga nogometaša na Instagramu javlja brojnim fotografijama

I dok se hrvatska nogometna reprezentacija u Katru priprema za novi 'okršaj', bivši član repke, Ivan Rakitić sa suprugom Raquel Mauri uživa u talijanskoj prijestolnici. Rakitić je u Rim stigao kako bi odigrao utakmicu pod nazivom 'Utakmica za mir', u čast legendarnom Diegu Maradoni, a koju promovira i papa Franjo.

Nakon što su on i supruga dobili priliku za kratki susret s papom, nastavili su uživati u razgledavanju Rima, odakle objavljuju i brojne fotografije na društvenim mrežama. Sudeći upravo po njima, u Italiji su ovoga puta bez svojih dviju mezimica, Adare i Althee, koje su, očito, ovoga puta ostavili u Španjolskoj, gdje i žive.

Na fotografijama i dalje pokazuju svoju zaljubljenost, pa su se tako fotografirali dok se ljube ispred čuvene Fontane di Trevi, u koju su potom ubacili preko ramena i novčiće. Riječ je o vjerovanju kako će se, ukoliko ubacite novčić upravo u tu fontanu, u Rim ponovno i vratiti, a njima je to, očito, velika želja.

  • +3
Raquel Mauri, Ivan Rakitić Izvor: Profimedia / Autor: - / The Photo One / Profimedia

No, zbog posljednje objave, ispod koje je Rakitić svojoj lijepoj supruzi ostavio emotikone srca, pojedini obožavatelji nisu mogli ne zapitati se - je li Raquel Mauri treći puta trudna. I jedan obožavatelj, koji se nalazi iza imena barcelona_family uistinu je lijepoj Španjolki to pitanje i postavio.

Na odgovor nije dugo čekao. Raquel je odgovorila da nije i kraj toga stavila emotikon koji plače. Čini se da je time zapravo i Rakitiću dala do znanja kako bi bilo lijepo imati još jedno dijete.