suosjeća s nastradalima

Zbog razornih poplava u BiH otkazan koncert Baby Lasagne

04.10.2024 u 17:58

Bionic
Reading

Zbog razornih poplava koja su zadesile BiH, Baby Lasagna odlučio je otkazati koncert koji se trebao održati u Domu Mladih u Sarajevu

Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, otkazao je koncert u Domu Mladih u Sarajevu koji je bio najavljen za ovaj petak. Tu odluku donio je uslijed katastrofalne situacije koja je zadesila Bosnu i Hercegovinu te suosjećanja sa nastradalim, prenosi Dnevni avaz.

Poruka na društvenim mrežama

'Zbog razorne poplave koja je pogodila BiH, odlučili smo otkazati večerašnji koncert, a samim time i press konferenciju', rekao je glazbenik.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Nova TV promo, montaža Neven Bučević

A glazbenik se svojim obožavateljima obratio i putem društvenih mreža gdje je napisao: 'Dragi moji sarajevski prijatelji, s ogromnom tugom i teškim srcem moram vas obavijestiti da smo odlučili otkazati večerašnji koncert zbog razorne poplave koja je zadesila BiH. U ovakvim trenucima, glazba se mora ustuknuti pred stvarnošću i suosjećanjem prema svima vama koji ste pogođeni ovom strašnom tragedijom. Moje misli i molitve su s obiteljima koje su izgubile voljene i sa svima vama koji ste ostali bez svojih domova. Kada dođe pravi trenutak, vratit ćemo se s glazbom koja će vam, nadamo se, donijeti barem malo radosti. A do tada naše misli su sa svima vama.'

  • +5
Baby Lasagna Izvor: Pixsell / Autor: F.S./ATAImages/PIXSELL

Kako je navodi Dnevni avaz, novi termin koncerta biti će poznat uskoro.

Otkazan i koncert Saše Matića

Osim koncerta Baby Lasagne, otkazan je i koncert Saše Matića koji se trebao održati na gradskom Trgu u Banja Luci. 'Dragi prijatelji, suosjećam s mojim susjedima u BiH i neizmjerno mi je žao zbog situacije koja ih je zadesila... Večerašnji koncert koji je bio zakazan u Banja Luci na gradskom trgu je otkazan i u mislima sam sa svima koji prolaze kroz ovu tešku situaciju... Molim se za sve', poručio je putem društvenih mreža Saša Matić.

svi ga vole

Baby Lasagna napravio raspašoj u Beogradu: Pogledajte atmosferu na prvom tamošnjem koncertu

Pogledaj galeriju