njezino MJESTO POD SUNCEM

Zbor cvrčaka i more: Uz ovakav se pogled budi Sandra Bagarić

31.07.2024 u 09:20

Bionic
Reading

Brojni poznati Hrvati već naveliko uživaju na svojim ljetnim odmorima, a na popisu onih koji su uzavreli Zagreb zamijenili morem je i naša operna pjevačica i glumica

Sandra Bagarić svaki svoj slobodan trenutak provodi u obiteljskoj vikendici u Dramlju, uživajući u divotama Kvarnera. Ondje puni baterije i gušta u svježem, morskom zraku.

Predivna morska oaza

Svojim pratiteljima na Instagramu je pokazala u kakvom pogledu uživa svako jutro (budi se prije šest sati) ali i u zalascima sunca. Pritom ne zaboravlja na izgled kojim očarava u svakom pojavljivanju u javnosti.

'Nekad sam mogla dugo ležati na plaži kao žaba i gušterica, a sad volim više biti u hladovini i promatrati more. Po mogućnosti sa svoje terase. Kad me ljudi pitaju je li gužva kod nas, ustvari ne znam jer se do naše kuće ne može automobilom. Tako sam na svojoj terasi u totalnoj anonimnosti i osami i nitko tamo ne zna da postojim, a ustvari imam najljepši pogled na svijetu, od milijun dolara, i gledam u more iz kreveta', pohvalila se nedavno za tportal.

>> 'Ovo proljeće vratit ću se sebi i za pedeseti rođendan biti brineta' <<

kaput oduševio

Sandra Bagarić bila je glavna zvijezda zagrebačke špice: Sve je oduševila klasikom

Pogledaj galeriju

Nema pravi odmor

Ispričala nam je tada da su kroz njezin život su isprepleteni odmor i rad, a da su ona i suprug Darko Domitrović spojili ugodno s korisnim te da zapravo nema pravi odmor. Ovog ljeta ima dosta koncerata.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević