ŠARMANTNO DIRLJIV

'Živjeti s mrtvima: Ljubavna priča' - neobična drama s puno stila koja bi vas mogla osvojiti

13.12.2022 u 15:17

Bionic
Reading

'Živjeti s mrtvima: Ljubavna priča' film je koliko o prošlosti koja živi svojim životom ili sadašnjosti koja se teško podnosi, toliko i o budućnosti kojoj se svatko od nas prije ili kasnije mora okrenuti

Živjeti s mrtvima: Ljubavna priča (Living with the Dead: A Love Story), višestruko nagrađivana festivalska drama iz 2015. godine te drugo dugometražno ostvarenje američke redateljice Christine Vartoughian (Bijeg, Vizije Dylana Bradleyja) pruža gledateljsko iskustvo koje bi vas moglo osvojiti.

Prošlost kojoj je teško pobjeći

Nakon što si njezin momak Adam (Benjamin Frankenberg, Plava krv, Savana) na opći šok svih koji su ga poznavali odluči oduzeti život, srednjoškolka Max (glumi ju Emily Jackson, zacijelo najpoznatija po ulozi u hororcu Utjelovljenje zla) izgubit će se u vrtlogu koliko zbunjujućih, toliko i teških emotivnih stanja od kojih je ponekad uistinu teško pobjeći.

Želja da se takvim stanjima na neki način ipak 'othrva' Max će odvesti u one duboke, varljive i počesto vrlo opasne vode riskantnog ponašanja ispunjene promiskuitetom, alkoholom i narkoticima, a koje će unutarnju prazninu od koje izgara potencirati do te mjere da će i sama poželjeti počiniti samoubojstvo.

Ubrzo nakon tog, na sreću bezuspješnog, pokušaja Max će naglo odustati i od očekivane budućnosti u vidu planiranog odlaska na fakultet te komadić osobnog mira potražiti u jednom ni po čemu posebnom gradiću u okolici uvijek impozantnog New Yorka.

Točnije, skoro ni po čemu posebnom jer upravo će tamo upoznati Isha (Craig McDonald-Kelly, Ona riječ na A) - slobodoumnog mladića također opsjednutog potragom za samim sobom, a koji bi joj mogao promijeniti život…

Šarmantno dirljiv, pomalo mračan te ni u jednom trenutku jeftino melodramatičan, Živjeti s mrtvima: Ljubavna priča film je koji bi svakako trebali 'škicnuti'. Srećom, to možete učiniti pomoću streaming servisa Pickbox NOW!