još jedno seksi izdanje

Zna kako izmamiti uzdahe: Maja Lena Lopatny nakon dugo vremena počastila pratitelje atraktivnom fotografijom

10.07.2020 u 09:34

Bionic
Reading

Već je mnogima poznato kako je kćeri poznate glumice Mije Begović, Korčula postala drugi dom, budući da bivša voditeljica već tri godine radi u tamošnjem resortu kao PR i event menager. Svojim sljedbenicima na Instagramu povremeno se javlja kako bi im pokazala što radi te da izgleda bolje no ikad

Nekadašnja crvenokosa djevojčica osebujnog stila već neko vrijeme privlači pažnju kao plavokosa dama koja ima liniju kakvom bi se mnogi hvalili. Ovog puta Maja Lena Lopatny pokazala se u mediteranskom ugođaju dok ispija pjenušac, a u prvom planu su njezin izazovan dekolte u majici bez rukava bijele boje koja je naglasila zavidno taman ten te duga raspuštena kosa. Kao i svaki put na račun izgleda dobila je same pohvale.

View this post on Instagram

•//Summering 🌺🌸//•

A post shared by MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l) on

Podsjetimo, diplomirana novinarka bila je rado viđena gošća domaćih evenata, a onda se povukla iz javnosti te zaposlila u marketinškom odjelu jednog resorta na Korčuli. Njezin stil danas je istančaniji nego prije, a 27-godišnju ljepoticu na društvenim mrežama prati preko osam tisuća obožavatelja.

View this post on Instagram

• #blink ✨•

A post shared by MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l) on

Mnogi primjećuju kako Maja Lena sve više sliči poznatoj mami, a pretpostavljaju da će i godine uveseljavati fotografijama s plaže.

'Kad sam na Korčuli, zaista sam okružena divnim ljudima i radim posao koji volim, tako da je moj život na tom otoku zaista dinamičan i lijep. Naravno da mi, kad sam tamo, nedostaju prijatelji i obitelj, ali uz današnja čuda moderne tehnologije upućeni su u svaki moj korak, kao i ja u njihov', izjavila je svojedobno Lopatny.