turska ljepotica

Zvijezda iz serije 'Miriše na ljubav' bila je u vezi s kolegom, a sad uživa s bogatim nasljednikom

04.10.2024 u 12:42

Bionic
Reading

Turska glumica Hande Ercel u koju je svojedobno zagledao i Brad Pitt, zaljubila se na setu serije 'Miriše na ljubav' u svog kolegu Kerem Bursina. Kemija koja je bila između njih u stvarnom životu, osjetila se i u kadru. No, ta je ljubav pukla, a sad je već neko vrijeme živi romansu sa jednim od najbogatijih ljudi u Turskoj

Jedna od najpoznatijih turskih glumica mlađe generacije, 30-godišnja Hande Ercel osim glumačkim talentom veliku pažnju javnosti privlači i svojim burnim ljubavnim životom.

Prvo je bila u vezi s glumcem Ekinom Mertom Daymazom. Međutim, njihova ljubav nije dugo trajala te su ubrzo su prekinuli. Poslije njega kratko vrijeme je bila u vezi s glumcem Tolgom Saritasom. Njihova veza je završila nakon nekoliko mjeseci, navodno zbog ljubomore. Također je bila u nešto duljoj vezi s popularnim turskim pjevačem Muratom Dalkilicem. Činilo se da ozbiljno razmišljaju o braku no oboje su izjavili da je njihovoj ljubavi došao kraj.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Nova TV promo, montaža Neven Bučević

Ljubav se dogodila na snimanju

Potom se na setu hit serije 'Miriše na ljubav' razvila ljubav s kolegom glumcem Keremom Bursinom koji je zbog Hande ostavio tadašnju djevojku. Njihovu vezu medijski je pratio i uspjeh serije, a kemija između njih na ekranu bila je toliko uvjerljiva da su se ubrzo počele širiti glasine o njihovoj vezi u stvarnom životu. Isprva su negirali glasine o svojoj vezi tvrdeći da su samo dobri prijatelji i kolege, a u travnju 2021. godine su potvrdili vezu zajedničkim fotografijama s putovanja na Maldive. Postali su omiljeni turski par.

Njihova veza je izazvala oduševljenje među obožavateljima diljem svijeta. Često su pokazivali svoju ljubav i privrženost na društvenim mrežama, ali ljubavi je došao kraj nakon godinu dana. Prema pisanju turskih medija, već neko vrijeme je s turskim biznismenom Hakanom Sabancijem. Zajedno se pojavljuju na raznim događajima (poput Cannesa gdje je glumica stigla zbog svog filma 'Megalopolis'), a skupa uživanju na putovanjima.

Hakan je iz poznate turske poslovne obitelji i smatra se jednim od najuspješnijih mladih poduzetnika u Turskoj. On i Hande nedavno su boravili u Italiji, a glumica je pokzala romantične prizore sa svojim dragim na društvenim mrežama.

Hande Erçel Izvor: EPA / Autor: ANDRE PAIN