odlična vijest

Agoniji Marka Pjace u Italiji napokon dolazi kraj!

21.10.2017 u 16:03

Bionic
Reading

Trener Juventusa Massimiliano Allegri potvrdio je da je Marko Pjaca spreman za povratak na travnjak i u sljedećim tjednima igrat će za mladu momčad kako bi stekao sigurnost za nastavak sezone...

Podsjetimo, naš 22-godišnji krilni napadač teško je ozlijedio koljeno u dvoboju osmine finala Lige prvaka protiv Porta tamo još u ožujku prošle godine, a nakon više od šest mjeseci rehabilitacije trebao bi se u studenom napokon vratiti u udarnu momčad Juventusa.

  • +8
Marko Pjaca Izvor: Reuters / Autor: Miguel Vidal

Potvrdio je to trener Massimiliano Allegri koji je također otkrio kako će Pjaca sljedećih nekoliko tjedana nastupati za mladu momčad Juventusa kako bi stekao sigurnost uoči povratka među zvijezde torinskog kluba.

Pjaca nije prijavljen za Ligu prvaka ove jeseni pa će eventualnu priliku za minutažu tražiti u utakmicama Serije A i talijanskog Kupa.

Ove sezone neće mu biti lako izboriti se za priliku jer u momčad su stigli još i Douglas Costa te Federico Bernardeschi, no ako će igrati na nivou na kojem je bio prije ozljede, sigurno će se ponovo uspjeti nametnuti svom treneru...