SVAKA ČAST

Ajduković nakon senzacionalnog uspjeha nasmijao sve, pa i sebe, komentirajući Nadala

19.07.2024 u 16:07

Bionic
Reading

Splitski tenisač došao je do uspjeha karijere izborivši polufinale ATP turnira u Baastadu. Tamo ga potencijalno čeka veliki Rafael Nadal

Duje Ajduković plasirao se u polufinale ATP turnira u švedskom Baastad nakon što je u četvrtfinalu svladao iskusnog brazilskog tenisača Thiaga Monteira 6:2, 4:6, 6:4 nakon dva sata i osam minuta igre.

Ovo mu je najveći uspjeh u dosadašnjoj karijeri; prije turnira u Baastadu nikada nije igrao niti u četvrtfinalu nekog ATP turnira. U polufinalu bi mogao igrati protiv legendarnog Rafaela Nadala, koji u četvrtfinalu igra protiv argentinskog predstavnika Mariana Navonea.

a sada je stigao u polufinale u kojem bi mu suparnik mogao biti legendarni Španjolac Rafael Nadal. naime, Ajduković će u subotu u polufinalu igrati protiv boljeg iz ogleda Nadala i Argentinca Mariana Navonea.

'Osjećao sam se jako dobro na početku meča, pogađao sam većinu udaraca koje sam htio. Ali uvjeti su promjenjivi pa sam se morao prilagoditi. Dao sam sve od sebe, ne bih bio tužan ni da sam izgubio. U trećem setu nisam puno razmišljao, jednostavno imam naviku pokušati se vratiti', kazao je Duje nakon pobjede.

Nakon toga je nasmijao i sebe i publiku odgovorom na pitanje želi li Nadala ili Navonea u polufinalu:

'Haha, ne znam što da vam kažem, to je osjetljiva tema. Pogledat ću tko će pobijediti pa ću se pripremiti', odgovorio je.