pomutnja u Bostonu

Američka zvijezda Tom Brady prodala kuću i nakon 20 godina napušta veliki klub; doznaje se s kime pregovara

28.02.2020 u 11:38

Bionic
Reading

Tom Brady, jedan od najpopularnijih američkih sportaša svih vremena, postaje slobodan igrač i još ne razmišlja o igračkoj mirovini. Sve se više u američkim medijima piše kako bi mogao promijeniti klub

U kolovozu će Tom Brady proslaviti 43. rođendan, ali o igračkoj mirovini ne razmišlja. Zapravo se našao pred novim izazovom jer postaje slobodan igrač tj. može iskoristiti tu opciju i napustiti momčad napustiti New England Patriotsa.

Službeno će Brady i njegov menadžer, prema pravilima NFL lige, moći početi pregovarati s potencijalnim klubovima 16. ožujka kada počinje prijelazni rok. No, nema sumnje kako su se neke stvari po tom pitanju već počele događati, a vijest kako će Brady igrati u nekom drugom klubu odjeknula je poput – velike senzacije.

No, kako se doznaje čelni ljudi New England Patriotsa nadaju se kako će jednog od najvećih quarterbekova svih vremena nagovoriti na ostanak u klubu s kojim je u kontinuitetu punih 20 sezona i s njima je osvojio šest titula prvaka (Super Bowl).

U svojoj bogatoj karijeri Brady je četiri puta bio MVP Super Bowla, a tri puta bio je MVP NFL lige (Najkorisniji igrač; 2007, 2010, 2017).

Prema posljednjim informacijama koje su procurile Brady će obaviti razgovore s čelnim ljudima Los Angeles Chargersa, Las Vegas Raidersa i Indianapolis Coltsa.

Takošer treba reći kako je Brady nedavno prodao veliko luksuzno imanje u predgrađu Bostona gdje je sa suprugom Gisele i djecom živio posljednjih godina.

Navodno najveće izglede imaju Los Angeles Chargersi, a razlog je nostalgija. Naime, Brady je rođen u Kaliforniji gdje je pohađao i srednju školu Junípero Serra u rodnom gradu San Mateo.

U kojem će klubu na kraju završiti nitko ne zna, ali njegova odluka koja se očekuje nakon 16. ožujka svakako se iščekuje. Zbog njegove odluke da postane slobodan igrač, te da u jednu ruku testira tržište, nastala je totalna pomutnja u Bostonu među navijačima New England Patriotsa jer nitko ne želi vjerovati kako će nakon 20 sezona napustiti klub. U svakom slučaju ovakav potez baš nitko nije očekivao…