Oda Crnoj Mambi

Amerikanci osigurali zlato na značajan datum; Kobe Bryant se smješka odozgo!

  • Janko Badrić
  • Zadnja izmjena 11.08.2024 17:28
  • Objavljeno 11.08.2024 u 14:28
Bionic
Reading

Nevjerojatna slučajnost datuma osvajanja zlatne medalje američke košarkaške reprezentacije koja se poklapa sa brojevima dresova Kobe Bryanta u njegovoj karijeri.

Tim SAD-a donio je kući zlatnu medalju u muškoj košarci u subotu navečer, u pobjedi protiv Francuske. Kobe Bryant je očito bio jedna od najvećih superzvijezda koje su ikada igrale za košarkaški tim SAD-a. Zbog čega je velika slučajnost da su Amerikanci kući odnijeli zlato na datum 10/08/24, sve brojeve koje je nosio tijekom svoje legendarne karijere.

8 i 24 bili su brojevi koje je nosio za LA Lakerse. Dok je nosio broj 10 za Tim SAD. U subotu navečer Pau Gasol, jedan od najbližih suigrača s Bryantom u Lakersima, odlučio je odati počast svom starom prijatelju na društvenim mrežama.

Jedan od najpoznatijih timova u povijesti američke košarke nazvan je 'The Redeem Team'. Momčad koja je igrala na Olimpijskim igrama 2008., jer su Amerikanci su osvojili 'razočaravajuću' brončanu medalju 2004. Tim Redeem je bio apsolutno pun talenta: zvijezde kao što su Kobe Bryant, LeBron James, Dwayne Wade, Carmelo Anthony, Dwight Howard i drugi .

  • +18
SAD - Francuska, košarka, finale Olimpijskih igara; 10.8.2024. Izvor: EPA / Autor: CAROLINE BREHMAN
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal