ori se pjesma

Srbi nakon koje čaše previše zapjevali pjesmu koja se neće sviđati Hrvatima!

11.08.2024 u 12:44

Bionic
Reading

Nedavno smo izvještavali o tome kako su srpski košarkaši odlučili burno proslaviti svoju pobjedu nad Njemačkom i osvajanje brončane medalje na Olimpijskim igrama, uz obilne količine alkohola. Sada je ta priča dobila nastavak.

U centru pažnje tada je bio Nikola Jokić, kada se pojavio video na kojem se vidi kako, u jednom pariškom lokalu, polugoli Srbin grli pjevača i pjeva hit Bobana Zdravkovića 'Prokleta je Amerika i zlato što sja.' Čini se da su ovi stihovi bili upućeni američkoj reprezentaciji koja je u polufinalu porazila Srbiju rezultatom 95:91. Sada, izgleda, predmet njihove proslave postali su i Hrvati.

Na društvenim mrežama pojavio se video u kojem se vidi kako vidno pijani srpski košarkaši pjevaju pjesmu Baje Malog Knindže, pravog imena Mirko Pajčin, pod nazivom 'Kad sam bio mali.' Ovaj srpski muzičar nadimak je dobio po Knindžama, paravojnoj jedinici tzv. Republike Srpske Krajine.

'Kad sam bio mali, znao sam svoj pravac, oni bili katolici, a ja pravoslavac. I tada su mene, tjerali odavde, pjevali su Lijepa naša, a ja Bože pravde,' stihovi su koje srpski reprezentativci pjevaju u videu.

Video možete pogledati OVDJE.

  • +9
Srbija - Njemačka, košarka, za broncu, Olimpijske igre, 10.8.2024. Izvor: EPA / Autor: CAROLINE BREHMAN