LOME SE KOPLJA

[VIDEO/ANKETA] Bruno Marić o spornom trenutku: Moj je stav da se radi o kaznenom udarcu. Kako ste vi vidjeli ovu situaciju?

12.12.2021 u 10:26

Bionic
Reading

Marić smatra da je trebalo dosuditi penal za Hajduk, ali istovremeno upozorava na štetnost nepotrebnih teorija zavjere jer je riječ o vrlo zahtijevnoj situaciji

Sporni trenutak utakmice Lokomotiva - Hajduk koji se dogodio u sudačkoj nadoknadi kada su igrači Bijelih tražili jedanaesterac zbog igranja rukom u šesnaestercu domaćeg igrača Branimira Cipetića za Sportke novosti je prokomentirao sudački šef Brunu Marića.

Za njega nije bilo dvojbe - penal je trebao biti dosuđen.

'Neću ulaziti u detalje utakmice, jer postoji kontrolor koji mora napraviti kompletnu analizu suđenja. No, za konkretnu situaciju moj stav je da se radi o kaznenom udarcu, ali i o jako zahtjevnoj situaciji pa vam molim da ne proizvodite teorije zavjere i ovu odluku stavljati u kontekst koji je neprimjeren, osobito kada promatramo ili analiziramo odluke suca na današnjoj utakmici između Lokomotiva i Hajduka' - kazao je Marić.

  • +17
HT Prva liga, 19. kolo: Lokomotiva - Hajduk, 11.12.2021. Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Činjenica za je situcija zahtjevna povlači pitanje zbog čega se nije posegnulo za video pregledom snimke i zašto nije korištena VAR tehnologija.

Prosudite sami i dajte odgovor na anketno pitanje.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel Arenasport